Новости

Последние события

Одесский исполком принял решения. Перечень

28 февраля 2019 года в Большом зале Одесского городского совета состоялось заседание исполнительного комитета Одесского горсовета.

 В сети Интернет велась прямая трансляция.

 

В ходе заседания рассмотрены и поддержаны проекты решений:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Одеси за 2018 рік».
2. Про затвердження переліку об’єктів та заходів, фінансування яких у 2019 році здійснюється за рахунок залишків коштів за субвенціями з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, та уточнення найменувань та/або місцезнаходження окремих об’єктів.
3. Про затвердження переліку об’єктів та заходів, які фінансуються у 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

ПИТАННЯ КИЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
1. Про переведення садового будинку, розташованого за адресою:м. Одеса, пров. Романтичний (пров. Вишневий), 18, у жилий будинок.

ПИТАННЯ ПРИМОРСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 січня 2012 року № 25 «Про створення комісії з ліквідації комунального підприємства «Аварійна служба Приморського району».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
1. Про внесення до Центральної виборчої комісії подань щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі на території м. Одеси.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ
1. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Власова Юрія Миколайовича.
2. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Тумгоєвої Юлії Юріївни.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про погодження пропозиції передачі частини магістральної системи водовідведення Південного басейну каналізування м. Одеси в оренду».
2. Про затвердження Порядку розрахунку розміру коштів, що виділяються на проведення ремонтних робіт інженерних мереж у будинках новостворених об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, передбачених Міською цільовою програмою зі стимулювання створення та діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Одесі на 2019-2021 роки, затвердженою рішенням Одеської міської ради від 30 січня 2019 року № 4208-VII.
3. Про передачу комунальному підприємству електричних мереж зовнішнього освітлення «Одесміськсвітло» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання комплектної трансформаторної підстанції КТП-4514 із зовнішніми інженерними мережами електропостачання, що знаходиться у комунальній власності територіальної громади м. Одеси та розташована за адресою: м. Одеса, вул. Польська, 16.
4. Про затвердження Плану заходів стосовно роботи житлово-комунального господарства у весняно-літній період 2019 року.
5. Про продовження сім’ї гр. Попової Р.В. строку проживання у житловому приміщенні з фонду житла для тимчасового проживання.
6. Про продовження громадянам строку проживання в житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 26 липня 2017 року № 2304-VІІ «Про затвердження граничної штатної чисельності працівників та структури Одеського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».
2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 15 серпня 2013 року № 328 «Про затвердження граничної штатної чисельності працівників комунальних установ, діяльність яких координує департамент праці та соціальної політики Одеської міської ради».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про умови участі комунального підприємства «Одесміськелектротранс» у проекті «Міський громадський транспорт України» як бенефіціара в рамках реалізації частини І етапу субпроекту «Магістральний трамвайний маршрут прямого сполучення «Північ-Південь».
2. Про затвердження висновку щодо доцільності залучення cубкредиту від Міністерства фінансів України в рамках проекту Європейського інвестиційного банку «Міський громадський транспорт України» для реалізації частини І етапу субпроекту «Магістральний трамвайний маршрут прямого сполучення «Північ-Південь» під гарантію Одеської міської ради.
3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 грудня 2018 року № 567 «Про встановлення тарифів на теплову енергію та послуги опалення, які надаються товариством з обмеженою відповідальністю «Хайт Трейдінг» для споживачів житлового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Воробйова, 1-Б».
4. Про затвердження переліку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів, яким здійснюватиметься відшкодування частини кредитних коштів, що залучені ними на впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ТРАНСПОРТУ, ЗВ’ЯЗКУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської цільової програми розвитку електротранспорту м. Одеси на 2019-2021 роки».
2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про схвалення Концепції з розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури та паркувального простору в місті Одесі».
3. Про передачу комунальному підприємству «Міські дороги» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання зупинкових комплексів у м. Одесі.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА НАУКИ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси у новій редакції».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ
1. Про хід виконання у 2018 році Програми розвитку та реконструкції Одеського зоопарку «Зоопарк – 100» на 2013-2022 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 19 лютого 2013 року № 2776-VI.

ПИТАННЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 15 грудня 2010 року № 10 «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї родини Сокур».
2. Про створення прийомної сім’ї на базі родини Лютої Г.А.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми «Розвиток фізичної культури та спорту в м. Одесі на 2015-2019 роки», затвердженої рішенням Одеської міської ради від 10 вересня 2015 року № 6919-VI».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
1. Про передачу управлінню з питань охорони об’єктів культурної спадщини Одеської міської ради на баланс та закріплення за ним на праві оперативного управління Демонстраційного павільйону (включаючи зовнішню пірамідальну скляну конструкцію та залишки культурного шару античного поселення V-III ст. до н.е.) на Приморському бульварі.
2. Про передачу в управління департаменту комунальної власності Одеської міської ради нежитлових приміщень першого та другого поверхів № 656 загальною площею 747,4 кв.м, які розташовані за адресою: м. Одеса,вул. Академіка Філатова, 2-А.
3. Про передачу комунальній установі «Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради» в оперативне управління ділянок штучних пляжів м. Одеси для розміщення баз-стоянок маломірного флоту.
4. Про закріплення за комунальними навчальними закладами, засновником яких є Одеська міська рада, об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Одеси на праві оперативного управління.
5. Про реєстрацію права комунальної власності територіальної громади м. Одеси на об’єкти нерухомого майна, розташовані у м. Одесі.
6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 вересня 2013 року № 358 «Про закріплення за комунальними навчальними закладами, засновником яких є Одеська міська рада, об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Одеси на праві оперативного управління».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2019 рік, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, що споруджуються у м. Одесі із залученням коштів бюджету міста».
2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 24 вересня 2015 року № 339 «Про створення комісії з обстеження стану житлових будинків та споруд, розташованих у кварталі в межах вулиць: Бабеля, Головківської, Картамишевської, Скісної і Михайлівської площі в м. Одесі».
3. Про виконання рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 липня 2018 року № 329 «Про затвердження плану розподілу загальної житлової площі Одеською міською радою у 2018 році».
4. Про передачу установі комунальної власності «Автотранспортне господарство Одеського міськвиконкому» автотранспортних засобів.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ОБ’ЄКТІВ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ
1. Про призначення управління з питань охорони об’єктів культурної спадщини Одеської міської ради замовником коригування «Історико-архітектурного опорного плану, проекту зон охорони, визначення меж історичних ареалів м. Одеси», затвердженого наказом Міністерства культури і туризму України від 20 червня 2008 року № 728/0/16-08.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ АРХІТЕКТУРИ ТА МІСТОБУДУВАННЯ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської цільової програми розроблення містобудівної та іншої документації загальноміського значення у м. Одесі на 2019-2021 роки».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗОН
1. Про затвердження схеми розміщення елементів вуличної торгівлі на території узбережжя міста Одеси з елементами благоустрою.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО РИНКУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ
1. Про демонтаж тимчасових споруд.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ
1. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.
2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.