Новости

Последние события

Одесский исполком принял решения. Перечень

28 марта 2019 года в Большом зале Одесского городского совета состоялось заседание исполнительного комитета Одесского горсовета.

 В сети Интернет велась прямая трансляция: 

 


В ходе заседания рассмотрены и поддержаны следующие проекты решений:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВ’ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСТЮ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження підсумкового звіту про виконання Міської цільової програми підтримки інформаційної сфери м. Одеси на 2018 рік, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 21 березня 2018 року № 3052-VII».

2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської цільової програми підтримки інформаційної сфери м. Одеси на 2019 рік».

ПИТАННЯ КИЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1. Про затвердження внесеного до Центральної виборчої комісії подання щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі на території м. Одеси.

2. Про переведення дачного будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, пров. Дачний 1, 1, у жилий будинок.

3. Про переведення садового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. 3-я Лінія Марії Демченко, 5, у жилий будинок.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

1. Про орієнтовний поточний план роботи виконавчого комітету Одеської міської ради на IІ квартал 2019 року.


ПИТАННЯ ВІДДІЛУ КАДРОВОЇ РОБОТИ

1. Про затвердження нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Одеської міської ради.


ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ З ПИТАНЬ ЗВЕРНЕНЬ ГРОМАДЯН

1. Про передачу на баланс комунальній установі «Центр невідкладної медичної допомоги» Одеської міської ради та закріплення за нею на праві оперативного управління майна, що обліковується на балансі комунальної установи «Міський інформаційно-аналітичний центр Одеської міської ради».


ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Про хід виконання у 2018 році Міської цільової програми розвитку житлового господарства м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 26 липня 2017 року № 2267-VІI.

2. Про продовження громадянам строку проживання в житлових приміщеннях з фонду житла для тимчасового проживання.

3. 3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 грудня 2018 року № 561 «Про затвердження Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Одеси». (Знято)

3. Про продовження строку проживання сім’ї гр. Боярінцевої Т.В. у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання. (Внесено)

4. Про продовження строку проживання гр. Ісаєвій М.М. у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання. (Внесено)

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

1. Про хід виконання у 2018 році Міської цільової програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги незахищеним верствам населення міста Одеси на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14 грудня 2017 року № 2742-VIІ.

2. Про хід виконання у 2018 році Програми зайнятості населення м. Одеси на період до 2022 року, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14 грудня 2017 року № 2743-VII.

3. Про порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».(Внесено)

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунальної установи «Міська стоматологічна поліклініка № 3» основних засобів».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

1. Про хід виконання у 2018 році Стратегії економічного та соціального розвитку м. Одеси до 2022 року (актуалізована), затвердженої рішенням Одеської міської ради від 07 грудня 2016 року № 1321-VIІ.

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 29 листопада 2018 року № 509 «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії виробничому підрозділу «Одеське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ

1. Про хід виконання у 2018 році Програми розвитку туризму в м. Одесі на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 03 лютого 2016 року № 267-VIІ.

ПИТАННЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про встановлення вартості харчування в установі, підпорядкованій службі у справах дітей Одеської міської ради».

2. Про хід виконання у 2018 році Міської цільової програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 25 квітня 2018 року № 3184-VII.


ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Доповідає: Пуздрач Руслан Олександрович – начальник управління з фізичної культури

1. Про хід виконання у 2018 році Міської цільової програми «Розвиток фізичної культури та спорту в м. Одесі на 2015-2019 роки», затвердженої рішенням Одеської міської ради від 10 вересня 2015 року № 6919-VI.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ

1. Про передачу комунальній установі «Центр інтегрованої системи відеоспостереження та відеоаналітики міста Одеси (Центр – «077»)» на баланс та закріплення за нею на праві оперативного управління майна комунальної власності територіальної громади м. Одеси.


ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми забезпечення житлом окремих категорій громадян, що проживають у місті Одесі, на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 19 вересня 2018 року № 3609-VІІ».

2. Про хід виконання у 2018 році Міської цільової програми забезпечення житлом окремих категорій громадян, що проживають у місті Одесі, на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 19 вересня 2018 року № 3609-VІІ.

3. Про хід виконання у 2018 році Міської цільової програми «Доступне житло для працівників бюджетних установ та комунальних підприємств Одеської міської ради на 2017-2019 роки», затвердженої рішенням Одеської міської ради від 26 липня 2017 року № 2268-VІІ.

4. Про розірвання договору на право забудови від 15 жовтня 2005 року № 142/кс, укладеного між виконавчим комітетом Одеської міської ради та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Фірма «МАГЕЛАН» при будівництві лікувального центру, за адресою: м. Одеса, вул. Дача Ковалевського, 81, затвердженого рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 15 жовтня 2005 року № 688.

5. Про розірвання договору пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Одеси від 25 листопада 2008 року № 613/кс, укладеного між виконавчим комітетом Одеської міської ради та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЛАВАЛ-РЕНЕСАНС» при будівництві 3-секційного 6-поверхового жилого будинку з 2-рівневим мансардним поверхом та паркінгом і 4-поверхового учбового корпусу Одеського державного університету внутрішніх справ за адресою: м. Одеса, вул. Леонтовича (Бєлінського), 1, затвердженого рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 25 листопада 2008 року № 1322.

6. Про призначення управління капітального будівництва Одеської міської ради замовником з розробки проектної документації та капітального ремонту елементів благоустрою скверу в межах території просп. Гагаріна, вул. Канатної та адміністративної будівлі за адресою: м. Одеса, просп. Шевченка, 4.

7. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 16 лютого 2012 року № 74 «Про призначення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОДЕСМІСЬКЕЛЕКТРОТРАНС» замовником будівництва 6-секційного 10-поверхового жилого будинку з підземними паркінгами по вул. Зоопарковій, 8-В (мкр. «В» житлового району 1-10 «2-5 станції Великого Фонтану») (І-ша черга будівництва)». (Знято)

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

1. Про передачу комунальній установі «Муніципальна служба комунальної власності Одеської міської ради» на баланс із закріпленням за нею на праві оперативного управління автотранспортного засобу.

2. Про реєстрацію права комунальної власності територіальної громади м. Одеси на об’єкти нерухомого майна, розташовані у м. Одесі.

3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 вересня 2013 року № 358 «Про закріплення за комунальними навчальними закладами, засновником яких є Одеська міська рада, об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Одеси на праві оперативного управління».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ АРХІТЕКТУРИ ТА МІСТОБУДУВАННЯ

1. Про затвердження проекту благоустрою Літнього театру у Міському саду м. Одеси.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗОН

1. Про передачу комунальному підприємству Одеської міської ради «Узбережжя Одеси» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання майна, що обліковується на балансі департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО РИНКУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ

1. Про демонтаж тимчасових споруд.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ

1. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

1.Про передачу майна, яке обліковується на балансі Департаменту надання адміністративних послуг Одеської міської ради, на баланс інших виконавчих органів та комунальних установ Одеської міської ради. (Внесено)

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ ІНЖЕНЕРНОГО ЗАХИСТУ ТЕРИТОРІЇ МІСТА І РОЗВИТКУ УЗБЕРЕЖЖЯ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

1.Про призначення управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради замовником з розробки проектної документації та виконання робіт з благоустрою території пляжу «Дельфін», між траверсами № 15 та № 15-16 першої черги протизсувних споруд, у м. Одесі. (Внесено)