Новости

Последние события

Одесский исполком принял решения. Перечень

25 июля 2019 года в Большом зале Одесского городского совета состоялось заседание исполнительного комитета Одесского горсовета.

В сети Интернет велась прямая трансляция. 

Під час засідання розглянуто та підтримано проекти рішень: 

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

 1. Про продовження строку проживання сім’ї Подольської С.О., яка проживає у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 27 вересня 2018 року № 403 «Про передачу комунальному підприємству електричних мереж зовнішнього освітлення «Одесміськсвітло» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання мереж електропостачання комунальної власності територіальної громади м. Одеси».


ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

1. Про зняття з контролю рішень виконавчого комітету Одеської міської ради.

ПИТАННЯ КИЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1. Про переведення дачного будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Окружна, 9-Б, у жилий будинок.

ПИТАННЯ МАЛИНОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1. Про затвердження внесеного до Центральної виборчої комісії подання щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі на території м. Одеси.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 27 вересня 2018 року № 400 «Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Кузнецової Олени Леонидівни».

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 серпня 2018 року № 348 «Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Кущенко Світлани Семенівни».

3. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Авербух Євгенії Сергіївни.

4. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Богдана Руслана Федоровича.

5. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Бублика Юрія Борисовича.

6. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Гончарової Владлени Сергіївни.

7. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Друзьяк Ганни Валентинівни.

8. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Кондур Яни Василівни.

9. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Соколовської Ксенії Вікторівни.

10. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Чернявщук Марії Вячеславівни.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

1. Про порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми надання соціальних послуг та інших видів допомоги незахищеним верствам населення міста Одеси на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14 грудня 2017 року № 2742-VII».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ
 1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми підтримки інвестиційної діяльності на території міста Одеси на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 30 січня 2019 року № 4206-VII».

2. Про затвердження переліку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів, яким здійснюватиметься відшкодування частини кредитних коштів, що залучені ними на впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків.

ПИТАННЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

1. Про розірвання Угоди про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу родини Вітовських від 30 липня 2015 року та припинення функціонування дитячого будинку сімейного типу родини Вітовських.

2. Про створення міської комісії з формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

1. Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Одеської міської ради.

2. Про втрату чинності рішень виконавчого комітету Одеської міської ради народних депутатів від 18 січня 1979 року № 47 та виконавчого комітету Ленінської районної ради народних депутатів від 01 квітня 1988 року № 176/1.

3. Про закріплення за комунальними навчальними закладами, засновником яких є Одеська міська рада, об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Одеси на праві оперативного управління.

4.Про реєстрацію права комунальної власності територіальної громади м. Одеси на об’єкти нерухомого майна, розташовані у м. Одесі.


ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 22 квітня 2008 року № 478 «Про призначення управління капітального будівництва Одеської міської ради замовником з проектування та виконання ремонтно-реставраційних робіт та робіт з капітального ремонту (реконструкції) комплексу будівель та споруд комунальної установи «Міська клінічна інфекційна лікарня» з інженерними мережами за адресою: м. Одеса, вул. Пастера, 5/7». 
2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Комплексної програми будівництва і розвитку соціальної та інженерної інфраструктури міста Одеси на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 07 грудня 2016 року № 1338-VІІ».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗОН

1. Про хід виконання у 2018 році Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Одесі на 2016-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 03 лютого 2016 року № 268-VII.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО РИНКУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ

1. Про демонтаж тимчасових споруд.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ

1. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 22 квітня 2008 року № 434 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами в місті Одесі у новій редакції».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ОБ’ЄКТІВ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ

 1. Про призначення управління з питань охорони об’єктів культурної спадщини Одеської міської ради замовником проектування та виконання ремонтно-реставраційних робіт на павільйонах трамвайних зупинок, розташованих на території м. Одеси.