Новости

Последние события

Одесский исполком принял решения. Перечень

27 февраля 2020 года в Большом зале Одесского городского совета состоялось заседание исполнительного комитета Одесского горсовета.

Велась прямая трансляция заседания.

В ходе заседания рассмотрены проекты и приняты решения:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету міста Одеси за 2019 рік».

ПИТАННЯ СУВОРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
1. Про надання багатодітній сім’ї Ковальчука П.М. квартири у будинку № 14 по вулиці Красній у м. Одесі.

ПИТАННЯ КИЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
1. Про забезпечення житлом гр. Антоненко Є.Г., яка перебуває на обліку потребуючих поліпшення житлових умов при Київській районній адміністрації Одеської міської ради як особа з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
2. Про переведення дачного будинку, розташованого за адресою: місто Одеса, Фонтанська дорога, 62-А, у жилий будинок.
3. Про переведення садового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Польова, 20-А, у жилий будинок.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ
1. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Граненко Світлани Володимирівни.
2. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Костромітіна Олександра Григоровича.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ
1. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми з реалізації сімейної, ґендерної політики, попередження домашнього насильства та протидії торгівлі людьми на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 12 червня 2019 року № 4694-VII.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунальної установи «Міський протитуберкульозний диспансер» основних засобів».
2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунального некомерційного підприємства «Дитяча міська поліклініка № 6» Одеської міської ради основних засобів».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ТРАНСПОРТУ, ЗВ’ЯЗКУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 травня 2019 року № 197 «Про надання повноважень на складання протоколів та розгляд справ про адміністративні правопорушення».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ
1. Про хід виконання у 2019 році Програми розвитку та реконструкції Одеського зоопарку «Зоопарк – 100» на 2013-2022 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 19 лютого 2013 року № 2776-VI.
2. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми розвитку культури в м. Одесі на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 30 січня 2019 року № 4203-VІI.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської цільової програми «Розвиток фізичної культури та спорту в м. Одесі на 2020-2023 роки».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА
1. Про виконання рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 29 серпня 2019 року № 324 «Про затвердження плану розподілу загальної житлової площі Одеською міською радою у 2019 році».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗОН
1. Про передачу комунальному підприємству «Муніципальний центр екологічної безпеки» Одеської міської ради на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання майна, що обліковується на балансі департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ
1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 14 лютого 2008 року № 178 «Про порядок розміщення вивісок на території міста Одеси».
2. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.
3. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.