Новости

Последние события

Одесса чтит подвиг украинских героев. Фото

У другу річницю повномасштабного вторгнення в Україну Одеса вшановує пам'ять загиблих героїв

З метою вшанування подвигу українського народу у відсічі російської агресії в Одесі пройшли церемонії покладання квітів у місцях поховань загиблих військових і цивільних. 

24 лютого 2024 року виповнюється два роки від початку широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Ця дата стала символом незламності і стійкості українського народу у відсічі російської агресії, яка виявилася викликом українській державності та національній ідентичності. Водночас війна порушила міжнародний світовий порядок, загальну стабільність у Європі та стала глобальною загрозою для світової безпеки.

Повномасштабна війна зумовила консолідацію української нації - Збройних Сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань, масового волонтерського руху і простих українців, які піднялися на боротьбу з ворогом. 

Україна ефективно стримує агресію і долає ворога завдяки потужній міжнародній допомозі. Ми маємо й надалі залишатися консолідованими як усередині держави, так і на міжнародному рівні задля перемоги над агресором й розбудови демократичної правової української держави в сім'ї європейських націй.