Новости

Последние события

Мэр Одессы встретился с латвийской делегацией. Фото

Мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся  з латвійською делегацією на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні паном Ілгварсом Клявою. 

Це друга зустріч міського голови з паном Послом, перша була напередодні війни. Під час першої зустрічі обговорювали розвиток відносин у сфері туризму та культури, а сьогодні - питання гуманітарної та військової ситуації в Одесі. 

З початку повномасштабного вторгнення Латвія, яка за чисельністю населення менша, ніж Одеська область, надала прихисток тисячам українців. 

За ці два роки Збройним Силам України передано понад 2000 машин. Також Одеса отримувала тонни продуктів харчування тривалого зберігання та дитяче харчування, автівки для соціальних і медичних служб. 

«Ми також багато працюємо з українськими містами щодо відновлення. На місцях краще розуміють ситуацію та потреби», - зазначив пан Ілгварс Клява. 

Мер Одеси подякував латвійському народу за постійну увагу до України та Одеси зокрема. А також розповів про наслідки російських атак на місто.