Новости

Последние события

Одесский исполком принял решения. Перечень

25 апреля 2019 года в Большом зале Одесского городского совета состоялось заседание исполнительного комитета Одесского горсовета.

В сети Интернет велась прямая трансляция.

В ходе заседания рассмотрены и поддержаны проекты решений:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОБОРОННОЇ РОБОТИ, ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ ТА ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ

Доповідає: Бєлов Сергій Миколайович – в.о. директора департаменту оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами
1. Про хід виконання у 2018 році Міської цільової програми пожежної та техногенної безпеки м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 15 березня 2017 року № 1779-VIІ.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
Доповідає: Броварська Марина Владиславівна – директор департаменту документально-організаційного забезпечення
1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 31 травня 2018 року № 195 «Про визначення видів оплачуваних суспільно корисних робіт для осіб, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт».
2. Про внесення змін до Переліку відомостей, що становлять службову інформацію у сфері діяльності виконавчих органів Одеської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 31 липня 2014 року № 151.
3. Про затвердження внесених до Центральної виборчої комісії подань щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі на території м. Одеси.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ
Доповідає: Абрамова Євгенія Георгіївна – директор департаменту надання адміністративних послуг
1. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Романюк Євгенії Вікторівни.
2. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Пастернак Катерини Анатоліївни.
3. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Ютюхової Ріти Марківни.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
Доповідає: Козловський Олександр Маркович – директор департаменту міського господарства
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства «Міськзелентрест» основних засобів».
2 . Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства «Міські дороги» основних засобів».
3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 травня 2016 року № 146 «Про порядок здійснення контролю за виконанням Правил благоустрою території міста Одеси».
4. Про внесення змін до Правил приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення міста Одеси, затверджених рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 грудня 2018 року № 56(ЗНЯТО).
5. Про результати роботи житлово-комунального господарства міста в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та затвердження заходів щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ
Доповідає: Китайська Олена Петрівна – директор департаменту праці та соціальної політики
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Програми зайнятості населення м. Одеси на період до 2022 року, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14 грудня 2017 року № 2743-VІІ».
2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської цільової програми з реалізації сімейної, ґендерної політики, попередження домашнього насильства та протидії торгівлі людьми на 2019-2021 роки».
3. Про хід виконання у 2018 році Міської програми «Рівність» на 2016-2019 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 03 лютого 2016 року № 262-VIІ.
4. Про хід виконання у 2018 році Основних напрямків діяльності виконавчого комітету Одеської міської ради у вирішенні проблем осіб з інвалідністю на період до 2020 року, затверджених рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 05 березня 2012 року № 84.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ
Доповідає: Тетюхін Сергій Миколайович – директор департаменту економічного розвитку
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження підсумкового звіту про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Одеси на 2018 рік, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 16 лютого 2018 року № 2896-VIІ».
2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 грудня 2018 року № 573 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, що надається товариством з обмеженою відповідальністю «Компанія з теплопостачання», для населення, бюджетних організацій та інших споживачів» (ЗНЯТО).
3. Про закупівлю енергосервісу та затвердження базових рівнів споживання теплової енергії об’єктами енергосервісу – закладами освіти комунальної власності територіальної громади міста Одеси (ВНЕСЕНО).

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ
Доповідає: Маркова Тетяна Юріївна – директор департаменту культури та туризму
1. Про затвердження складу історико-топонімічної комісії при виконавчому комітеті Одеської міської ради.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА НАУКИ
Доповідає: Буйневич Олена Валеріївна – директор департаменту освіти та науки
1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про зміну найменування Одеського дошкільного навчального закладу «Ясла-садок» № 19 комбінованого типу Одеської міської ради Одеської області та затвердження його статуту у новій редакції».
2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 25 грудня 2014 року № 372 «Про затвердження штатної чисельності працівників закладів та установ освіти м. Одеси».

ПИТАННЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ
Доповідає: Дамаскіна Ірина Віталіївна – начальник служби у справах дітей
1. Про зменшення кількості вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Сокур-Стеценка.
2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 29 грудня 2016 року № 425 «Про створення комісії з перевірки стану збереження та інвентаризації житла, що належить дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, а також особам з їх числа, на правах власності або користування».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ
Доповідає: Кузнєцов Віктор Володимирович – директор департаменту муніципальної безпеки
1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 29 березня 2018 року № 127 «Про створення спільної комісії з питань облаштування об’єктів базування маломірних суден та інших плавзасобів на території міста Одеси».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ
Доповідає: Спектор Олексій Володимирович – директор департаменту комунальної власності
1. Про передачу департаменту освіти та науки Одеської міської ради на баланс та в управління нежитлові приміщення загальною площею 141,3 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Сахарова, 20.
2. Про передачу в управління департаменту комунальної власності Одеської міської ради частини нежитлових приміщень першого та другого поверхів загальною площею 561,4 кв.м, яка розташована за адресою: м. Одеса, вул. Ясна, 6.
3. Про передачу управлінню архітектури та містобудування Одеської міської ради на баланс нежитлових приміщень першого та другого поверхів № 502 загальною площею 313,9 кв.м, які розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Преображенська, 66.
4. Про передачу в управління департаменту комунальної власності Одеської міської ради нежилих приміщень першого поверху № 553 загальною площею 75,8 кв.м, які розташовані за адресою: м. Одеса, Люстдорфська дор., 144/2-А.
5. Про передачу комунальному підприємству «Одескомунтранс» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання частини нежитлових приміщень будинків, будівель та споруд, які розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Хімічна, 3.
6. Про закріплення за комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 18» Одеської міської ради на праві оперативного управління частини приміщення першого поверху нежитлової будівлі літ. «А» загальною площею 98,2 кв.м, яка розташована за адресою: м. Одеса, вул. 43-я Лінія, 17.
7. Про реєстрацію права комунальної власності територіальної громади м. Одеси на об’єкти нерухомого майна, розташовані в м. Одесі.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА
Доповідає: Панов Борис Миколайович – начальник управління капітального будівництва
1. Про затвердження проекту договору про пайову участь замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Одеси між виконавчим комітетом Одеської міської ради та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНТОБУД» при будівництві багатоквартирних житлових будинків (буд. № 31/1), (буд. № 31/2) із вбудовано-прибудованими приміщеннями за адресою: м. Одеса, Суворовський р-н, мкр. ІІІ-4-1, в межах вулиць Академіка Сахарова, Академіка Заболотного, Семена Палія, Марсельської.
2. Про розірвання договору пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Одеси від 25 листопада 2008 року № 614/кс, укладеного між виконавчим комітетом Одеської міської ради та ВІДКРИТИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «БУДІВЕЛЬНО-МОНТАЖНЕ УПРАВЛІННЯ «УКРТОРГБУД» при будівництві 2-секційного 3-поверхового жилого будинку з мансардним, цокольним поверхами, паркінгом у цокольному поверсі і вбудованими офісними приміщеннями, 2-секційного 6-поверхового жилого будинку з мансардним, цокольним поверхами та вбудованими офісними приміщеннями за адресою: м. Одеса, Військовий узвіз, 6, 8 і 7-поверхового жилого будинку з мансардним поверхом та вбудовано-прибудованими приміщеннями і гаражем у цокольному поверсі за адресою: м. Одеса, Військовий узвіз, 10, затвердженого рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 25 листопада 2008 року № 1323.
3. Про розірвання договору пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Одеси від 25 листопада 2008 року № 615/кс та договору участі замовника у соціально-економічному розвитку міста Одеси від 25 листопада 2008 року № 024/кс, укладених між виконавчим комітетом Одеської міської ради та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕРРА-ИНВЕСТ» при будівництві 6-8-14-поверхової будівлі бізнес-центру з вбудованим 5-рівневим паркінгом за адресою: м. Одеса, вул. Приморська, 40, затверджених рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 25 листопада 2008 року № 1324.
4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 16 лютого 2012 року № 74 «Про призначення КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОДЕСМІСЬКЕЛЕКТРОТРАНС» замовником будівництва 6-секційного 10-поверхового жилого будинку з підземними паркінгами по вул. Зоопарковій, 8-В (мкр. «В» житлового району 1-10 «2-5 станції Великого Фонтану») (І-ша черга будівництва)».
5. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 04 квітня 2012 року № 161 «Про призначення управління капітального будівництва Одеської міської ради замовником з проектування та виконання довгострокових заходів щодо запобігання руйнуванню дамби Хаджибейського лиману в м. Одесі. Будівництво каналу «лиман-море».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗОН
Доповідає: Денісов Віталій Миколайович – директор департаменту екології та розвитку рекреаційних зон
1. Про передачу комунальному підприємству «Муніципальний центр екологічної безпеки» Одеської міської ради на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання майна, що обліковується на балансі департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО РИНКУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ
Доповідає: Машьянов Сергій Володимирович – начальник управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів
1. Про демонтаж тимчасових споруд.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ
Доповідає: Панасюченко Віктор Володимирович – начальник управління реклами
1. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.
2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.