Новости

Последние события

Одесский исполком принял решения. Перечень

25 июня 2020 года в Большом зале Одесского городского совета состоялось заседание исполнительного комитета Одесского горсовета.

Велась прямая трансляция заседания.

 

В ходе заседания рассмотрены проекты решений:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

1. Про орієнтовний поточний план роботи виконавчого комітету Одеської міської ради на ІІI квартал 2020 року.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ

1. Про затвердження Положення про уповноважених осіб виконавчого комітету Одеської міської ради.
2. Про затвердження складу та Положення про тендерний комітет з організації та проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за рахунок коштів бюджету міста при головному розпоряднику бюджетних коштів – виконавчому комітеті Одеської міської ради.

ПИТАННЯ ВІДДІЛУ КАДРОВОЇ РОБОТИ

1. Про затвердження нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Одеської міської ради.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

1. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Геніха Олександра Вікторовича.
2. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Козаченка Євгенія Анатолійовича.
3. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Льовушкіної Крістіни Олегівни.

ПИТАННЯ ВІДДІЛУ МОБІЛІЗАЦІЙНОЇ ТА ОБОРОННОЇ РОБОТИ

1. Про створення комісії з перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях, які розташовані на території міста Одеси, та затвердження Плану проведення перевірок стану організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях, які розташовані на території міста Одеси, на 2020 рік.

ПИТАННЯ КИЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1. Про переведення дачного будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, пров. 1-й Дачний, 10/2, у жилий будинок.
2. Про переведення садового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Жаботинського, 44-В, у жилий будинок.
3. Про переведення дачного будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, пров. Дачний 1, 1-Ж, у жилий будинок.
4. Про переведення садового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Дача Ковалевського, 132-А/2, у жилий будинок.

ПИТАННЯ ПРИМОРСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1. Про переведення дачного будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, пров. Морський, 3-Б, у жилий будинок.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

1. Про реєстрацію права комунальної власності територіальної громади м. Одеси на об’єкти нерухомого майна, розташовані у м. Одесі.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ АРХІТЕКТУРИ ТА МІСТОБУДУВАННЯ

1. Про затвердження типових проєктів зовнішнього вигляду окремих елементів благоустрою.
2. Про передачу комунальному підприємству електричних мереж зовнішнього освітлення «Одесміськсвітло» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання майна, що обліковується на балансі комунального підприємства «Одеське міське проектно-виробниче бюро архітектури та містобудування» Одеської міської ради.
3. Про затвердження проєкту змін до Детального плану території у межах вулиць: Степова, Дальницька, Балківська, Бабеля, Михайлівська площа у м. Одесі.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження підсумкового звіту про виконання Комплексної програми будівництва і розвитку соціальної та інженерної інфраструктури міста Одеси на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 07 грудня 2016 року № 1338-VІІ».
2. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження підсумкового звіту про виконання Міської цільової програми «Доступне житло для працівників бюджетних установ та комунальних підприємств Одеської міської ради на 2017-2019 роки», затвердженої рішенням Одеської міської ради від 26 липня 2017 року № 2268-VІІ».
3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 27 червня 2018 року № 277 «Про призначення комунального підприємства «Міськзелентрест» замовником з розробки проектно-кошторисної документації та виконання робіт з комплексного благоустрою скверу «Регенсбург» у м. Одесі».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ ОХОРОНИ ОБ’ЄКТІВ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про внесення змін до Міської комплексної програми збереження та розвитку історичного центру міста Одеси на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 30 січня 2019 року № 4199-VІІ».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 31 травня 2018 року № 210 «Про створення міської комісії з розгляду заяв про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України».
2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 квітня 2018 року № 158 «Про створення міської комісії з розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України або брали участь у бойових діях на території інших держав, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення».
3. Про внесення змін до Порядку компенсаційних виплат власникам автостоянок вартості послуг зі зберігання транспортних засобів водіїв та організацій, що надані безкоштовно, затвердженого рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 березня 2020 року № 77.
4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 15 серпня 2013 року № 329 «Про міську тристоронню соціально-економічну раду».
5. Про порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 березня 2017 року № 74 «Про затвердження граничної штатної чисельності працівників установ охорони здоров’я м. Одеси».
2. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми «Здоров’я» на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14 грудня 2017 року № 2744-VII.
3. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу, гепатитам та наркоманії у місті Одесі «Прискорена відповідь Одеса» («Fast-Track Одеса») на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 06 червня 2018 року № 3320-VII.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

1. Про затвердження граничного розміру компенсаційних виплат за зберігання транспортних засобів водіїв та організацій, що надані безкоштовно.
2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 11 серпня 2011 року № 549 «Про створення комісії з ліквідації комунального підприємства «Харчування».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ТА МАРКЕТИНГУ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження Міської цільової програми розвитку міжнародного співробітництва та маркетингу на території міста Одеси на 2020-2022 роки».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ АНАЛІТИКИ ТА КОНТРОЛЮ

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 27 вересня 2018 року № 409 «Про створення конкурсної комісії з обрання незалежних членів наглядових рад комунальних унітарних підприємств Одеської міської ради».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ

1. Про затвердження складу історико-топонімічної комісії при виконавчому комітеті Одеської міської ради та її Положення.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА НАУКИ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження підсумкового звіту про виконання Міської цільової програми розвитку освіти м. Одеси на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 14 червня 2017 року № 2136-VІІ».
2. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді міста Одеси «Я – одесит, патріот України» на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 16 березня 2016 року № 436-VІІ.
3. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування Одеського міжшкільного навчально-виробничого комбінату № 1 Одеської міської ради Одеської області та затвердження статуту закладу у новій редакції».
4. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування Одеського міжшкільного навчально-виробничого комбінату № 2 Одеської міської ради Одеської області та затвердження статуту закладу у новій редакції».
5. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування Одеського міжшкільного навчально-виробничого комбінату № 3 Одеської міської ради Одеської області та затвердження статуту закладу у новій редакції».
6. Про погодження обсягів регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів у 2020 році у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, що фінансуються з бюджету м. Одеси.

ПИТАННЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

1. Про зменшення кількості вихованців дитячого будинку сімейного типу «Гніздечко» родини Мартиненків.
2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 27 вересня 2018 року № 394 «Про створення комісій з питань захисту прав дітей у м. Одесі».
3. Про поповнення дитячого будинку сімейного типу родини Смагіної.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Про передачу комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання обладнання котельні за адресою: м. Одеса, вул. Центральний аеропорт, 2/1.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ТРАНСПОРТУ, ЗВ’ЯЗКУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

1. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми розвитку електротранспорту м. Одеси на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 20 березня 2019 року № 4362-VII.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗОН

1. Про хід виконання у 2019 році Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Одесі на 2016-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 03 лютого 2016 року № 268-VII.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ

1. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.
2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО РИНКУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ

1. Про демонтаж тимчасових споруд.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ ДОРОЖНЬОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 29 серпня 2019 року № 326 «Про призначення управління дорожнього господарства Одеської міської ради замовником розробки проектно-кошторисної документації та виконання робіт з будівництва скверу, розташованого напроти житлового будинку № 8в по вул. Армійській у м. Одесі».