Новини

Останні події

Літній концертний сезон на Одеському Морвокзалі відкрив Олег Скрипка

3 травня 2019 року в Одесі офіційно відкрито другий сезон літнього майданчика на Морвокзалі. Старт концертам на найбільшому біля моря літньому майданчику країни дав Олег Скрипка з рок-оркестром народних інструментів «НАОНІ».

Протягом 100 днів роботи Літнього театру на Морвокзалі очікується велика кількість концертів артистів різних жанрів української та зарубіжної естради, заплановані телевізійні зйомки нового «Вечірнього кварталу», вперше - «Жіночого кварталу», Кубка Ліги Сміху і Кубка чемпіонів Ліги Сміху.

Однією з найголовніших подій цього літа стане традиційний фестиваль Лайми Вайкуле «Лайма. Рандеву. Одеса», який вперше пройде в Літньому театрі на Морвокзалі з 8 по 10 серпня.

«Ми намагаємося докласти всіх зусиль, щоб відпочинок у нашому місті був максимально цікавим і різноманітним як для одеситів, так і для гостей міста. Одеса - місто фестивалів, і я радий, що нам спільними зусиллями вдалося реалізувати масштабний проект, який дав ще одну локацію, інтегрувавши Морвокзал у міський простір», - зазначив Геннадій Труханов.