Новини

Останні події

Мер Одеси проінспектував хід ремонтних робіт у навчальних закладах

29 травня 2019 року мер Одеси Геннадій Труханов провів робочу нараду і проінспектував хід ремонтних робіт у навчальних закладах на вулиці Паустовського - школі №71 та дитячому садку №225.
Школа, у якій навчається близько 780-ти учнів, була побудована в 1973 році, а дитячий садок, який наразі відвідують 300 дітей, - у 1974 році.

За останні п'ять років у школі за рахунок бюджетних коштів відремонтовано актовий і спортивний зали, харчоблок, оновлені вікна і замінено покрівлю, поступово закуповуються нові меблі та техніка, зокрема й для інклюзивних класів.
Цього року розпочато роботи з облаштування нового
сучасного стадіону. На пришкільній території з'являться футбольне поле, майданчики для баскетболу і волейболу, зона воркаута, бігові доріжки з прогумованим покриттям. Будуть встановлені огородження і система зовнішнього освітлення.

Дитячий садок розташовується в типовому двоповерховому будинку з великою зеленою територією. Торік тут було розпочато роботи з капітального ремонту шести евакуаційних виходів, встановлена автоматична пожежна сигналізація.
На сьогодні вже виконані роботи із заміни покрівельного покриття, проводяться роботи з обробкт та утеплення фасаду.
Ремонтні роботи проводяться без зупинки освітнього процесу.