Новини

Останні події

Мер Одеси нагородив Михайла Козирєва Почесним знаком імені Григорія Маразлі

30 травня 2019 року під час засідання виконкому мер Одеси Геннадій Труханов привітав радника міського голови з питань житлово-комунального господарства Михайла Івановича Козирєва з 80-річним ювілеєм.

За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки та активну громадську діяльність Михайло Козирєв був нагороджений Почесним знаком Одеського міського голови ім. Григорія Маразлі ІІ ступеня.

Михайло Іванович Козирєв почав трудову діяльність робочим в Одеському морському торговому порту в 1961 році. Потім працював на автоскладальному заводі. Всі практичні навички стали в нагоді Михайлу Івановичу і під час навчання в Одеському інституті інженерів морського флоту, і пізніше, коли він почав працювати в системі одеського міського виконкому, майже 40 років відповідаючи за питання житлово-комунального господарства міста. З 1989 року Михайло Іванович працював на посаді заступника міського голови, а з липня 2000 року по 2005 рік був помічником міського голови з питань житлово-комунального господарства.

З грудня 2014 року Михайла Іванович на громадських засадах працює радником міського голови з питань житлово-комунального господарства.
За численні заслуги Михайло Козирєв неодноразово нагороджувався почесними міськими нагородами, йому присвоєно високе звання «Заслужений працівник сфери послуг України».