Новини

Останні події

Одеса - місто щасливого дитинства. Фотосвято з Літнього театру

1 червня 2019 року Одеса перетворилася в одну велику концертну площадку - у всіх районах Одеси проходять заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей. Низку святкових подій відкрив гала-концерт переможців міського конкурсу «Зоряна юність Одеси» в облаштованому Літньому театрі Міського саду.

«Сьогодні прекрасний день – свято дитинства для наших дітей, а для дорослих – це День захисту дітей. Саме ми і саме сьогодні повинні створити умови для їхнього щасливого дитинства. Упевнений, у нас з вами все виходить!»- звернувся Геннадій Труханов до гостей та учасників святкового концерту.

Мер Одеси підтримав ініціативу молоді збиратися першого числа кожного літнього місяця в Літньому театрі і пообіцяв, що міська влада допоможе їм в організації різних заходів.

Також Одеський міський голова традиційно вручив подарунки та сертифікати (від 1000 до 11000 гривень) переможцям шкільних олімпіад, конкурсів і фестивалів, зазначивши: «Це наша гордість, наш завтрашній день! З такою кількістю талантів Одесу чекає прекрасне майбутнє!».

Протягом дня на території Літнього театру і в Міському саду для дітей працюють атракціони, організовано захоплюючі шоу, конкурси, автограф-сесії з відомими відеоблогерами, косплей-шоу, солодкі частування та багато іншого.

«Вечірка на Дерибасівській» розпочнеться о 17:00, продовжиться виступом блогерів і завершиться концертом групи «DZIDZIO» (з 21:00).