Новини

Останні події

В Одесі триває ремонт вулиці Софіївської. Фото

10 липня 2019 року мер Одеси Геннадій Труханов провів виїзну робочу нараду щодо реалізації чергового етапу проекту трамвайного сполучення «Північ-Південь» - капітального ремонту вул. Софіївської.

Роботи проводяться за аналогією з виконаними раніше по вулиці Преображенській. Після демонтажу старих трамвайних шляхів і дорожнього полотна у зв'язку з великим зносом пройде повна заміна всіх інженерних мереж, які проходять під вулицею: газо- і водогону, телекомунікаційних мереж і теплопостачання, зливової каналізації. Наразі робітники завершили заміну комунікацій на ділянці від вул. Преображенської до вул. Торгової.

Уздовж вулиці Софіївської при проведенні комплексних робіт відповідно до актів будуть видалені 42 аварійних дерева, а також 2 дерева, які перешкоджають заміні інженерних мереж. Після завершення робіт заплановано висадження більше 50-ти нових дерев.

Роботи ведуться за графіком. У листопаді по вулиці Софіївській планується запустити рух автотранспорту і почати обкатку трамвайного полотна.

Роботи, які не впливають на дорожній рух, триватимуть до повного завершення: налагодження комунікацій, перепідключення абонентів та ін.