Новини

Останні події

Геннадій Труханов: Вперше за роки незалежності України ми будуємо в Одесі Будинок дитячої творчості

Сьогодні, 16 липня 2019 року, мер Одеси Геннадій Труханов провів робочу нараду на території загальноосвітньої школи №33 на вул. Космонавта Комарова, 8.

Тут ведеться будівництво Будинку дитячої та юнацької творчості  для дітей Київського району. У дитячому культурному центрі будуть обладнані приміщення для занять хореографією, вокалом і хоровим співом, образотворчим мистецтвом і декоративно-прикладною творчістю, велика і мала театральні зали, а також студія звукозапису. Триповерхову будівлю буде обладнано пасажирськими ліфтами і пандусами для забезпечення безперешкодного доступу маломобільних груп населення.

Роботи були розпочаті навесні. На сьогодні завершені пальові роботи і виконуються роботи із влаштування фундаменту.

До холодів планується побудувати т.зв. коробку будівлі, після чого перейти до оздоблювальних робіт всередині приміщень.

«Вперше за роки незалежності України ми будуємо в Одесі Будинок дитячої творчості. Його відкриття заплановано на 1 вересня 2020 року. Також поруч, на території школи, з'явиться багатофункціональний спортивний комплекс. Ми зберемо тут всі можливі напрямки, у яких наші діти зможуть себе проявити», - зазначив Геннадій Труханов.

На території школи знаходиться велика зелена зона. Під час виїзної наради міський голова доручив облаштувати зелену зону з урахуванням омолодження наявних дерев, а також висадити додаткові зелені насадження.

Крім того, Геннадій Труханов зазначив, що з часом зовсім нового вигляду набуде і сама будівля школи. Уже цього року передбачені роботи із заміни внутрішніх інженерних мереж.