Новини

Останні події

Міська влада Одеси подарувала квартиру сімейній лікарці

З огляду на соціальну значущість професії медичного працівника, за багаторічну сумлінну працю, з метою поліпшення соціально-побутових умов проживання Одеською міською радою було прийнято рішення про виділення квартири сімейній лікарці Центру первинної медико-санітарної допомоги №10 Ганні Михайлівні Топаловій, яка очікувала черги на отримання квартири з 1994 року.

Загальний стаж роботи Ганни Топалової в міських закладах охорони здоров'я Одеси - 25 років. За час роботи Ганна Михайлівна проявила себе як висококваліфікована фахівчиня, віддана своїй професії, яка завжди готова прийти на допомогу людям, користується заслуженою повагою серед пацієнтів і колег.

Одеський міський голова Геннадій Труханов вручив Ганні Топаловій сертифікат на двокімнатну квартиру і подякував за багаторічну працю.

«Спасибі керівництву міста за те, що в Одесі сьогодні робиться дуже багато для розвитку медицини і поліпшення умов роботи медичних працівників. Ми відчуваємо турботу і підтримку з боку міста», - зазначила Ганна Топалова.