Новини

Останні події

Вперше в Одесі на території муніципального дитсадка створюють ігровий простір за європейським зразком. Фото

Найближчим часом територія дитячого садка № 147 кардинально зміниться. Вперше в Одесі для маленьких одеситів буде створено майданчики для гри та відпочинку за прикладом європейських.
Експериментальний простір у вигляді мінімістечка створюється для навчання дітей різного віку в ігровій формі.

Крім звичних дитячих майданчиків, буде облаштовано майданчик для вивчення правил дорожнього руху, зона відпочинку з тренажерами для розвитку дрібної моторики.
Крім того, на майданчику передбачена імітація залізниці, а в пісочницях для найменших - елементи для гри з піском, щоб зробити відпочинок маленьких одеситів максимально комфортним і цікавим.

«Не сумніваюся, що цей експеримент буде успішним, а ми продовжимо впроваджувати такий простір і в інших дошкільних закладах. Упевнений, що наші вихователі підійдуть творчо до виховання дітей в умовах нового простору, і дозвілля юних одеситів буде не тільки цікавим, але й пізнавальним», - зазначив Одеський міський голова Геннадій Труханов.

Всі деталі майданчиків виготовлені в Україні і після підготовчих робіт будуть поетапно встановлені на всій території дошкільного закладу. Мінімістечко повністю запрацює до початку нового навчального року.