Новини

Останні події

У Київському районі Одеси ремонтують амбулаторію сімейної медицини

Амбулаторія сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 на Фонтанській дорозі, 30/32 - одна з 6-ти амбулаторій цього Центру, що надають послуги населенню в Київському районі Одеси.

Капітальний ремонт приміщення  був започаткований минулого року на замовлення управління капітального будівництва Одеської міськради.

У 2018 році виконувались роботи з оброки приміщень другого поверху і ремонту покрівлі. Зараз тривають внутрішні оздоблювальні роботи на першому поверсі, де буде розташовано реєстратуру, проводиться заміна вікон, дверей, виконуються роботи із заміни інженерних комунікацій. Виконуються також фасадні роботи і благоустрій. Завершити капремонт амбулаторії планують у поточному році.

У рамках поїздки до Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 Одеський міський голова Геннадій Труханов ознайомився з ходом робіт та поспілкувався з колективом медичних працівників.

Як розповіла меру директорка ЦПМСП №3 Олена Колоденко, сьогодні в амбулаторії ведуть прийом 8 лікарів сімейної медицини та загальної практики, закуплено все необхідне обладнання і комп'ютерна техніка. Також в амбулаторії працює лабораторія, яка забезпечує пацієнтів гарантованим державою пакетом медичних лабораторних досліджень.

«Завдання міської влади - забезпечити комфортні умови роботи лікарів сімейної медицини. Адже гідні умови праці створюють гарний робочий настрій, що відбивається і на ставленні до пацієнтів. Своєю чергою одесити, які приходять на прийом до лікарів, теж повинні потрапляти в комфортні приміщення. Сьогодні робота щодо розширення мережі сімейних амбулаторій, ремонту та оснащення центрів первинної медико-санітарної допомоги зачепила всі райони міста. І це найкраще вираження ставлення влади до медичних працівників і до жителів нашого міста», - зазначив мер Одеси Геннадій Труханов, підбиваючи підсумки робочої поїздки до Центру.