Новини

Останні події

Мер Одеси зустрівся із заступником міністра закордонних справ Греції

4 вересня 2019 року Одеський міський голова Геннадій Труханов зустрівся із заступником міністра закордонних справ Греції з питань греків зарубіжжя паном Антонісом Діаматарісом.

Сторони обговорили питання розвитку двосторонніх відносин. Антоніс Діаматаріс зазначив, що два місяці тому в Греції пройшли парламентські вибори і запросив Геннадія Труханова в Афіни для проведення переговорів про подальший розвиток взаємовідносин між Україною та Грецією на рівні міст.

Під час діалогу заступник міністра закордонних справ Греції підкреслив, що багато чув про наше місто і його історію, але в Одесі знаходиться вперше. Під час офіційного візиту в Одесу він відвідав Генеральне консульство Греції в Одесі, музей «Філікі Етерія», Грецьку церкву, а також Грецький парк.

«Мене вразили широкі вулиці і старі класичні будівлі, а особливо будівлі Театру опери та балету, філармонії, а також музей «Філікі Етерія». Ставлення одеситів до своєї історії свідчить про те, що у цього міста є майбутнє», - підкреслив Антоніс Діаматаріс.