Новини

Останні події

Роботи з капремонту вулиці Софіївської проводяться за графіком

5 вересня 2019 року мер Одеси Геннадій Труханов провів виїзну робочу нараду з питання реалізації чергового етапу проєкту трамвайного сполучення «Північ-Південь» - капітального ремонту вул. Софіївської 

На сьогодні виконані роботи з будівництва нового трамвайного полотна протяжністю 190 погонних метрів від вул. Преображенської до вул. Торгової. А на проїжджій частині укладено двошарове асфальтобетонне покриття. Попередньо були замінені всі інженерні комунікації, що проходять під вулицею.

На ділянці від вул. Торгової до вул. Кінної також завершено заміну інженерних мереж. Наразі облаштовується основа під укладання трамвайного полотна та влаштування асфальтобетонного покриття проїжджої частини, також проводяться роботи із встановлення бортового каменю.

На ділянці від вул. Кінної до узвозу Маринеска проводиться заміна мереж електро-, тепло- і водопостачання, зв'язку, газопроводу, побутової каналізації, будівництво нової зливової каналізації і влаштування кабельної телекомунікаційної мережі (Інтернет, кабельне телебачення).

Роботи проводяться за графіком - у листопаді планується відкрити рух автотранспорту вулицею Софіївською. Роботи, що не впливають на дорожній рух,- налагодження комунікацій, перепідключення абонентів та ін. - триватимуть до повного завершення.