Новини

Останні події

Одеська школа №81 відзначила 50-річний ювілей

5 вересня 2019 року Одеська загальноосвітня школа №81 відзначила 50-річний ювілей від дня заснування навчального закладу.

Вперше школа відкрила свої двері 1 вересня 1969 року. Сьогодні тут навчаються близько 1600 учнів.

На святі з нагоди ювілею загальноосвітньої школи були присутні: мер Одеси Геннадій Труханов, керівники структурних підрозділів, депутати Одеської міськради, випускники минулих років, вчителі-ветерани, педагогічний колектив, учні та їхні батьки.

Вітаючи директора і колектив школи з ювілеєм, Одеський міський голова відзначив, що навчальний заклад має славні традиції, професійний педагогічний колектив і хорошу матеріально-технічну базу. Сьогодні школа №81 переживає друге народження після проведення капітального ремонту - оновлений фасад, нові вікна і система опалення, упорядкована територія.

«Моє переконання - середовище формує в дитини погляд на життя. Звичайно, ми не можемо відремонтувати всі навчальні заклади одночасно, але поступово впорядкуємо всі міські школи і дитячі садки. Сьогодні ми демонструємо системність і послідовність у своїх діях», - підкреслив Геннадій Труханов.

Мер Одеси вручив трудовому колективу Одеської загальноосвітньої школи №81 Почесну відзнаку Одеського міського голови «Трудова слава», а також грошовий сертифікат на придбання комплекту переносного звукового обладнання.

З нагоди 50-річного ювілею школи для гостей був підготовлений святковий концерт.