Новини

Останні події

Одеса запрошена в Європейську фестивальну асоціацію

Одеська делегація на чолі з мером міста Геннадієм Трухановим перебуває з робочим візитом у Брюсселі (Королівство Бельгія).

У рамках запланованих заходів Геннадій Труханов взяв участь в офіційній церемонії нагородження EFFE Awards Salon, а також робочому засіданні Європейської фестивальної асоціації (EFA).

У заходах беруть участь діячі культури і мистецтва, представники Європарламенту і Єврокомісії, а також мери та представники міст країн Європи і світу.

«Фестивальний рух Одеси отримав безліч компліментів європейської спільноти. Місто прийняло запрошення приєднатися до EFA, а також стати учасником європейської програми «Європа для фестивалів, фестивалі для Європи», - розповів Геннадій Труханов.

Довідка
Європейська асоціація фестивалів (EFA) діє з 1952 року як спільнота людей, які присвятили себе культурі, мистецтву і глядачам.
Сьогодні EFA - це найважливіша платформа для подання фестивалів мистецтв, асоціація об’єднує близько 100 фестивалів та фестивальних асоціацій у 40 країнах. Пріоритетом у роботі є створення зв’язків між організаторами фестивалів, державними органами та іншими сторонами, зацікавленими в розвитку культури і мистецтва. Членство в EFA передбачає спільну відповідальність за доступність мистецтва для глядачів.