Новини

Останні події

В Одесі облаштований ще один майданчик для занять екстремальними видами спорту. Відкриття - 12 жовтня

Завершено капітальний ремонт майданчика для занять екстремальними видами спорту на пришкільній території Одеського навчально-виховного комплексу №13 на вул. Кримській.
Початок робіт поклала ініціатива самих спортсменів, які звернулися до міського голови з проханням оновити наявний майданчик.

Через пів року на Кримському бульварі з'явилися нові сучасні конструкції з протиковзким і обезшумлюючим покриттям для катання на велосипедах, самокатах і скейтбордах. Майданчик огороджений, встановлено зовнішнє освітлення.

30 вересня 2019 року мер Одеси Геннадій Труханов поспілкувався з ініціативною групою спортсменів-екстремалів.

«Сьогодні діти випробували новий майданчик. Ми домовилися, що вони будуть керувати всіма організаційними процесами і керувати тренуваннями. Старші спортсмени, які вже досягли певного майстерності, навчатимуть малюків. У колективі високо розвинена самоорганізація. Я сподіваюся, що у нас вийде створити і зберегти таку форму експлуатації майданчика», - розповів Геннадій Труханов.

12 жовтня на новому скейт-майданчику відбудуться перші змагання з дисциплін: скейтбординг, самокат і велосипед типу BMX.

Початок реєстрації - 09:00.

Початок змагань - 11:00.