Новини

Останні події

У неділю в Одесі буде звучати італійська музика епохи бароко

4 жовтня 2019 року мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з італійською делегацією, на чолі з творцем і художнім керівником фестивалю італійської музики бароко пані Ненсі Мілезіс Романо.


В Одесі фестиваль «ITALIA FESTIVAL BAROCCO» пройде вп'яте. 


«Уже п'ять років поспіль ми привозимо фестиваль до різних українських міст. Але Одеса наявна в списку постійно. Я люблю Одесу, тут живуть чудові люди. Дуже рада, що музику теж можна розділити між народами, між Італією і Україною. Цього року ми відвідаємо з фестивалем п'ять українських міст», - розповіла пані Ненсі Мілезіс Романо.


Під час діалогу з мером Одеси було зазначено, що в рамках фестивалю директор театру опери в Римі маестро Алессіо Влад прочитав для студентів Одеського національного університету ім. І.І.Мечникова лекцію про італійську музику епохи бароко (1600 - 1700 рр.).


Фестиваль «ITALIA FESTIVAL BAROCCO» відбудеться в неділю, 6 жовтня, в Одеському національному академічному театрі опери та балету. Перед одеситами і гостями міста виступлять відомі італійські виконавці та музиканти. Диригувати оркестром буде маестро Генлуче Капуано.