Новини

Останні події

Made in Odesa: каталог успішних компаній представить одеський бізнес на світовому рівні

У рамках IV Міжнародного інвестиційного форуму «Одеса 225Т», який проходив 3-4 жовтня 2019 року в місті, був представлений каталог успішних одеських компаній «Made in Odesa».

До першого каталогу увійшли 93 компанії, що представляють 123 бренди. «Made in Odesa» об'єднав представників різних галузей: від харчової промисловості, машинобудування і будівельних компаній до торгівлі, сервісів послуг, медичних закладів і закладів культури.

Каталог «Made in Odesa» - це можливість якісно представити одеський бізнес на внутрішньому ринку і світовому рівні. Нові фінансові можливості і прибуток одеських компаній - це нові робочі місця і збільшення експортного потенціалу країни загалом.

У рамках форуму було підписано Меморандум про співпрацю Одеської міської ради з Торгово-промисловою палатою з розповсюдження каталогу «Made in Odesa» серед іноземних партнерів. Меморандум підписали мер Одеси Геннадій Труханов і перший віцепрезидент Торгово-промислової палати Михайло Непран.

*****
Каталог розроблений департаментом міжнародного співробітництва та маркетингу Одеської міської ради спільно з комунальним закладом «Грантовий офіс « Одеса 5Т ».

Головна мета «Made in Odesa» - відкривати одеські таланти світу і зміцнювати довіру до одеської продукції і сервісів.
З усіх питань, пов'язаних з каталогом «Made in Odesa», можна звертатися на електронну пошту: marketing@omr.gov.ua