Новини

Останні події

Яскраве спортивне свято провели на найбільшому пришкільному стадіоні міста. Фоторепортаж

Сьогодні, 8 листопада 2019 року, мер Одеси Геннадій Труханов відкрив найбільший пришкільний стадіон у місті. Його загальна площа становить майже 2,4 га. Інфраструктурою стадіону будуть користуватися відразу три розташовані поруч школи Малиновського району - №№32, 96 і 46.

Відкриваючи стадіон, Одеський міський голова відзначив, що ще рік тому тут було поле, поросле бур'яном, а сьогодні школи отримали прекрасну спортивну базу для проведення уроків фізкультури. Тут створені всі умови для занять спортом за будь-якої погоди - з раннього ранку і до пізнього вечора. Керівництво шкіл разом з батьківськими комітетами вироблять графік відвідування стадіону жителями навколишніх будинків у позанавчальний час.

«Радує, коли робочий тиждень закінчується такими яскравими подіями, коли бачиш величезну кількість щасливих облич. Будучи хлопчиком, я навіть мріяти не міг про такі умови для занять спортом. Ми будемо і далі робити все від нас залежне, щоб наші діти росли в турботі і любові, мали прекрасні умови для фізичного і культурного розвитку», - зазначив Геннадій Труханов.