Новини

Останні події

У Суворовському районі Одеси відкрито дві нові амбулаторії сімейної медицини

Сьогодні, 19 листопада 2019 року, мер Одеси Геннадій Труханов відкрив нові амбулаторії сімейної медицини Центру первинної медико-санітарної допомоги №28 на вул. Давида Ойстраха, 7.

У приміщеннях на першому поверсі багатоквартирного будинку проведено капітальний ремонт: виконані оздоблення фасаду та внутрішніх приміщень, заміна покрівельного покриття із встановленням водостічної системи, проведено повну заміну всіх інженерних комунікацій і віконних блоків на
енергозберігаючі. Також встановлено сучасну систему пожежної сигналізації і проведено благоустрій прилеглої території.

Спілкуючись з місцевими жителями, Одеський міський голова Геннадій Труханов зазначив, що медицина - це один із пріоритетних напрямків роботи
міської влади.

«Ми продовжуємо створювати в Одесі умови для надання якісної медичної допомоги: ремонтуємо і відкриваємо сімейні амбулаторії у всіх районах міста, наближаючи їх до населення, для зручності одеситів повсюдно впроваджуємо електронні послуги, вже створено міську невідкладну допомогу. Також велика увага приділяється проведенню ремонту в лікарнях», - розповів Геннадій Труханов.

У нових амбулаторіях ведуть прийом 10 сімейних лікарів та 16 медичних сестер. Тут працюють: кабінет щеплень, маніпуляційний кабінет, кабінет невідкладної медичної допомоги, а також денний стаціонар на 5 ліжок. На першому поверсі будівлі розташована муніципальна аптека КП «Одесфарм». У сучасних комфортних умовах отримуватимуть кваліфіковану медичну допомогу понад 20 тисяч одеситів.

Медперсонал забезпечений усім необхідним для проведення прийому пацієнтів. Всі робочі місця лікарів і реєстратура оснащені комп'ютерною технікою. Працює система електронної реєстратури, що дає можливість пацієнтам отримати доступну інформацію про медичні послуги і записатися в онлайн-режимі на прийом до лікаря.

*****
Раніше в поточному році відкриті після капітального ремонту чотири сімейні амбулаторії: ЦПМСП №10 по вул. Житомирській та дві амбулаторії ЦПМСП №4 по вул. Левітана, а також амбулаторно-діагностичне відділення і денний стаціонар ЦПМСП №4.