Новини

Останні події

Геннадій Труханов на форумі старшокласників: Одеса може бути спокійна за своє майбутнє

20 листопада 2019 року Одеса приєдналася до глобальної акції ЮНІСЕФ, приуроченій Всесвітньому дню дитини і 30-річчю Конвенції ООН з прав дитини.

У великій залі міського адміністративного центру на вул. Косовській відбулося засідання Парламенту старшокласників муніципальних навчальних закладів міста, який сьогодні також відзначає першу річницю своєї роботи.

Серед почесних гостей - мер Одеси Геннадій Труханов, депутати та керівники структурних підрозділів Одеської міської ради, представники Молодіжної ради при Одеському міському голові.

Під час діалогу з міською владою учні визначили основні напрямки, у яких вони бачать перспективу розвитку і ключові рішення міських проблем. Старшокласники розповіли про проєкти, над реалізацією яких працювали протягом року, і плани на майбутнє.

Серед пріоритетних напрямків: продовження діяльності щодо захисту соціально вразливих категорій населення, пропаганда здорового способу життя, екологія та озеленення територій міста, культурні та благодійні заходи, волонтерство та багато іншого.

«Одеса може бути спокійна за своє майбутнє. Сьогоднішні школярі - це не просто молоді і активні діти. Це люди, які мислять глобально, думають про подальший розвиток і процвітання рідного міста», - прокоментував Геннадій Труханов.

*****
Лідери учнівського самоврядування також підтримали ініціативу ЮНІСЕФ одягнутися в синє, символічно «розфарбувавши світ у колір» організації, таким чином виступивши на підтримку найбідніших і найвразливіших дітей світу.