Новини

Останні події

Мер Одеси Геннадій Труханов зустрівся з віцемером Марселя з міжнародного співробітництва Жаном Роатта

28 листопада 2019 року мер Одеси Геннадій Труханов провів робочу зустріч у мерії Марселя з Жаном Роатта - віцемером міста-побратима, що відповідає за міжнародну співпрацю.

На честь прибуття офіційної делегації Одеської міської ради в будівлі муніципалітету міста-побратима був влаштований офіційний прийом і піднято Державний Прапор України.

Віцемер Марселя Жан Роатта відзначив заслуги Геннадія Труханова в багаторічному плідному співробітництві міст-побратимів, що особливо активно розвивається в останні роки, а також подякував меру Одеси за особистий внесок у зміцнення франко-українських політичних, економічних і культурних зв'язків.

Муніципалітети міст-побратимів приступили до роботи щодо підготовки програми заходів, приурочених святкуванню у 2022 році 50-річного ювілею з дня підписання між Одесою і Марселем Угоди про встановлення побратимських відносин.

Також одеська делегація провела низку ділових зустрічей і переговорів для ознайомлення з передовим досвідом Марселя в питаннях модернізації міського простору.