Новини

Останні події

В Одесі сталася масштабна пожежа. Фото. Відеокоментарі. Оновлено

Сьогодні, 4 грудня 2019 року, в Одесі сталася надзвичайна ситуація - велика пожежа в шестиповерховому будинку, пам'ятці архітектури державного значення, розташованій на вулиці Троїцькій, 25 (ріг вул. Пушкінської).

За даними управління ДСНС в Одеській області, займання почалося о 10:12 на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

УТОЧНЕННЯ: о 10:12 інформація про пожежу надійшла до ДСНС.

До гасіння були залучені 70 осіб особового складу та 18 одиниць техніки.

УТОЧНЕННЯ: до гасіння пожежі в будівлі коледжу залучені 120 чоловік особового складу та 20 одиниць техніки. На місці працює оперативна група.

У ліквідації пожежі також задіяні 9 одиниць спецтехніки комунальних підприємств: «Одесміськелектротранс», «Одесміськсвітло», «Міськзелентрест» (вишки і автодрабини, які можуть піднімати людей на висоту 32 метри) і спецтехніка бізнес-структур, яка здійснює підвезення води.

На місці події знаходяться представники профільних структурних підрозділів Одеської міської ради, які надають всебічну допомогу органам ДСНС, Нацполіціі і постраждалим.

За інформацією ДСНС, станом на 12:49 площа пожежі орієнтовно становила 2000 кв.м. Роботи з евакуації людей завершені. Внаслідок пожежі постраждали п'ятеро пожежників. Ліквідація пожежі триває.

Наразі проводяться пошукові роботи учнів коледжу, з якими не вдається встановити зв'язок.

Станом на 14.10 у лікарнях міста знаходиться 21 особа (12 дорослих і 9 дітей). Загинула одна людина.

Вулиця Пушкінська перекрита для руху автотранспорту. Робота міського електротранспорту, маршрут якого пролягає по даній вулиці, тимчасово припинена (тролейбуси №№1, 5). Тролейбуси №№7, 9, 10 слідують до вокзалу. Рух трамваїв №№ 5 і 28 дуже ускладнений.

Прохання тимчасово обмежити поїздки в центр міста.

* * * * *
За інформацією ДСНС, станом на 14:18 пожежу локалізовано на площі 4000 кв.м.