Новини

Останні події

Геннадій Труханов: Жителі Бугаївки отримали сучасний багатопрофільний медзаклад. Фото

19 грудня 2019 року в Малиновському районі Одеси відбулося свято - урочисте відкриття після капітального ремонту медичного закладу на Бугаївській, 46. Тут працюватимуть два структурних підрозділи - педіатрична амбулаторія дитячої міської поліклініки №7, яка знаходилася тут до ремонту, а також нова амбулаторія сімейної медицини центру первинної медико-санітарної допомоги №10.

Привітати жителів Бугаївки з відкриттям амбулаторій та Днем Святого Миколая приїхав Одеський міський голова Геннадій Труханов.

«Необхідність проведення ремонту та розширення площ цього медзакладу назріла давно. Був проведений детальний аналіз і виділені гроші з міського бюджету на ремонт. Крім ремонту дитячого відділення, ми відкрили в цій будівлі нову сімейну амбулаторію. Тепер тут можуть обслуговувати кілька поколінь одеситів, що дуже зручно для жителів мікрорайону», - підкреслив мер Одеси Геннадій Труханов.

За рахунок коштів міського бюджету на замовлення управління капітального будівництва Одеської міськради проведена реконструкція медичного закладу з добудовою додаткових приміщень на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Ремонтні роботи були розпочаті торік, і сьогодні жителі Бугаївки отримали сучасний медичний заклад з комфортними умовами для дорослих і дітей.

В амбулаторіях на Бугаївській отримуватимуть медичну допомогу близько 30 000 дорослих одеситів і 8 000 дітей. Тут будуть вести прийом 8 сімейних лікарів та 8 педіатрів, працювати кабінети масажу і фізіотерапії для дітей, оглядовий кабінет для жінок і денний стаціонар.

Для сімейної та дитячої амбулаторій за кошти міського бюджету закуплено нові медичні меблі й устаткування, у числі якого - сучасні електрокардіографи, глюкометри, офтальмоскопи, отоскопи, дерматоскопи, набори сімейних лікарів, комп'ютерне обладнання та оргтехніка.

При проведенні ремонту повністю враховані потреби людей з інвалідністю, встановлені пандуси, санвузли обладнані спеціальними поручнями і розширеними дверима. Проведено упорядкування території біля медзакладу.

У районі обслуговування організовано надання невідкладної допомоги пацієнтам на дому муніципальною службою невідкладної допомоги.