Новини

Останні події

Одеський виконком ухвалив рішення. Перелік

30 січня 2020 року в Великому залі Одеської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету Одеської міськради.

Велася пряма трансляція засідання. 

 В ході засідання розглянуто проекти та прийнято рішення:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ

1. Про погодження бюджетним установам, які фінансуються з бюджету міста Одеси, лімітів споживання електричної та теплової енергії, водопостачання, водовідведення, природного газу та інших видів енергоносіїв у 2020 році.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

1. Про зняття з контролю рішень виконавчого комітету Одеської міської ради.

2. Про внесення до Центральної виборчої комісії подань щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі на території м. Одеси.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ТА ЗВІТНОСТІ

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про надання згоди на списання з балансу установи комунальної власності «Автотранспортне господарство Одеського міськвиконкому» основних засобів».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

1. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Бачинської Олександри Юріївни.

2. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Гавецького Віктора Михайловича.

3. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Ігнатович Наталі Володимирівни.

4. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Лозіцької Ірини Андріївни.

5. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Міхай Христини Боярівни.

6. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Роженцева Сергія Анатолійовича.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми пожежної та техногенної безпеки м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 15 березня 2017 року № 1779-VII».
2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до Міської цільової програми заміни, модернізації та диспетчеризації ліфтів у м. Одесі на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 16 березня 2016 року № 454-VII».
3. Про передачу комунальному підприємству «Теплопостачання міста Одеси» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання зовнішніх інженерних мереж теплопостачання комунальної власності територіальної громади м. Одеси.

4. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства «Міськзелентрест» основних засобів».

5. Про продовження строку проживання гр. Гусєвої К.Г. у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.

6. Про продовження строку проживання сім’ї гр. Кожокар М.М. у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.

7. Про визначення комунального підприємства «Одескомунтранс» замовником розроблення схеми санітарного очищення міста Одеси.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження структури та граничної штатної чисельності працівників Центру соціальних служб Одеської міської ради».

2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про зміну найменування Одеського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та затвердження Положення про нього у новій редакції».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 березня 2017 року № 74 «Про затвердження граничної штатної чисельності працівників установ охорони здоров`я м. Одеси».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

1. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми відшкодування частини кредитів, отриманих на впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків у м. Одесі, на 2019-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 31 жовтня 2018 року № 3818-VII.

2. Про затвердження переліку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів, яким здійснюватиметься відшкодування частини кредитних коштів, що залучені ними на впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА НАУКИ

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської цільової програми розвитку освіти в м. Одесі на 2020-2022 роки».
2. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про внесення змін до рішення Одеської міської ради від 27 серпня 2014 року № 5233-VI «Про встановлення вартості харчування учнів та вихованців у закладах освіти м. Одеси».

ПИТАННЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Положення про комунальну установу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Одеської міської ради Одеської області» у новій редакції».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ ВЗАЄМОДІЇ З ОРГАНАМИ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської цільової програми розвитку органів самоорганізації населення в м. Одесі на 2020-2022 роки».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Комплексної програми будівництва і розвитку соціальної та інженерної інфраструктури міста Одеси на 2020-2023 роки».


ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО РИНКУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ

1. Про демонтаж тимчасових споруд.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ

1. Про анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЗВ’ЯЗКІВ З ГРОМАДСЬКІСТЮ

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Міської цільової програми підтримки інформаційної сфери м. Одеси на 2020 рік».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІЖНАРОДНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ТА МАРКЕТИНГУ

1. Про внесення на розгляд Одеської міської ради проекту рішення «Про затвердження Положення про Амбасадорів міста Одеси».