Новини

Останні події

Дипломати передали обладнання одеській інфекційній лікарні. Фото

Сьогодні, 31 січня 2020 року, в приміщенні нової мерії на вул. Косовській відбулася передача реанімаційного обладнання медперсоналу Одеській міській інфекційній лікарні.

Обладнання було придбане за кошти, зібрані на IX Благодійному дипломатичному різдвяному ярмарку. 

Матеріально-технічний фонд лікарні поповнився трьома моніторами життя пацієнта, гелієвим матрацом з утримуванням температури, медичним відсмоктувачем та інгалятором для дитячого відділення.

«Дипломатичний ярмарок - це результат нашої дружби, співпраці, спільної довіри і поваги. У цей день ми всі разом представляємо нашу культуру, традиції, музику, кухню і, звичайно ж, нашу повагу до одеситів», - зазначив дуаєн дипломатичного корпусу, Генеральний консул Румунії в Одесі г-н Єміл Рапча, передаючи обладнання.

Одеський міський голова подякував дипломатичному корпусу і відзначив участь у проведенні ярмарку цього року благодійного фонду «Корпорація монстрів».

«Коли є єднання - тоді видно результат», - підкреслив Геннадій Труханов.

Також міський голова розповів про масштабні перетворення, які відбуваються в останні п'ять років в інфекційній лікарні,  і плани на найближче майбутнє, а також закупівлю обладнання за бюджетні кошти. 

* * * * 
Традиційно напередодні різдвяних свят Одеський дипломатичний клуб проводить благодійний ярмарок. З 2011 року виручені під час ярмарку кошти спрямовуються на придбання обладнання для медичних і соціальних закладів міста Одеси. У 2019 році на IX Благодійному дипломатичному різдвяному ярмарку було зібрано близько 400 тис. гривень. Засоби рівномірно розподілені на придбання обладнання для Одеської обласної дитячої клінічної лікарні та Одеської міської інфекційної лікарні.