Новини

Останні події

В Одесі стартував проєкт «Школа молодого політика». Фото

26 лютого 2020 року в Одесі стартував новий освітньо-інформаційний проєкт Молодіжної ради при Одеському міському голові - «Школа молодого політика».

Проєкт складається з теоретичної та практичної частини і націлений на підвищення знань молоді (від 16 до 35 років) про публічне управління та адміністрування.

Теоретичний етап складається з 4-х тренінгових днів: 26-27 лютого і 4-5 березня. У ці дні професійні викладачі та представники місцевого самоврядування розкажуть про повноваження і обов'язки місцевих рад та їх виконавчих органів, питаннях управління містом, бюджетні процеси, молодіжну політику та багато іншого.

Протягом практичного етапу учасники проєкту, які відвідали не менше 85% всіх тренінгів, зможуть пройти стажування у депутатів Одеської міської ради або в департаментах, управліннях, службах, районних адміністраціях, комунальних закладах і підприємствах Одеської міської ради.

Перший тренінг провів Одеський міський голова Геннадій Труханов, який на конкретних прикладах розповів молоді про принципи сучасної політики, взаємозв'язку всіх органів влади, про обов'язки і повноваження мера і муніципалітету загалом.

Також мер Одеси відповів на запитання слухачів Школи.