Новини

Останні події

Геннадій Труханов відвідав інфекційну лікарню. Відео

Сьогодні, 1 квітня 2020 року, відбувся робочий виїзд мера Одеси Геннадія Труханова в Одеську міську інфекційну лікарню, де проходять лікування хворі з діагнозом «коронавірус COVID-19».

Станом на ранок у боксованому корпусі знаходяться 39 пацієнтів, з них у шести діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений за допомогою ПЛР-діагностики.

Інфекційна лікарня забезпечена засобами індивідуального захисту, медикаментами, антисептиками і деззасобами згідно з актуальною потребою. Поставки тривають практично щодня. З минулої п'ятниці за медичними показаннями проводиться тестування пацієнтів новими експрес-тестами, які надійшли з Великобританії. Вони показали високу надійність.

Мер проінспектував роботи з підготовки до відкриття нового напівбоксованого корпусу на 30 місць , а також зустрівся з лікарями лікарні.

За підсумками робочого виїзду було прийнято рішення організувати роботу спеціального службового транспорту для перевезення медпрацівників у межах міста. Також акціонерне товариство «Українська залізниця» взяло на себе доставку медиків з передмістя до Одеси.