Новини

Останні події

У Суворовському районі облаштовують сучасний спорткомплекс. Фото, відео

Мер Одеси Геннадій Труханов відвідав загальноосвітню школу №71 на вул. Паустовського, де триває капітальний ремонт пришкільного стадіону з облаштуванням футбольного поля, майданчиків для баскетболу і волейболу, зони воркаута і бігових доріжок і тенісного корту.

На сьогодні тут завершені підготовчі роботи: облаштована дренажна система з водовідведенням, встановлені опори під зовнішнє освітлення та огорожу. Також заасфальтовані бігові доріжки, підготовлені майданчики для баскетболу / волейболу і тенісного корту.

Крім того, для зручності жителів мікрорайону виконано мощення тротуарною плиткою доріжки між стадіоном і розташованим поруч дитячим садком №225. У цьому дошкільному закладі минулого року були завершені роботи з утеплення фасаду та покрівлі будівлі, найближчим часом розпочнеться поетапний благоустрій території з організацією ігрових зон для 11 груп даного дитячого садка.

«У школі навчаються близько 900 учнів, у дитячому садку займаються понад 300 маленьких мешканців мікрорайону. При цьому, у даному мікрорайоні практично немає об'єктів для проведення дозвілля. У 2018 році нами було прийнято рішення про комплексний підхід і формування на базі цього навчального закладу своєрідного спортивно-культурного центру», - розповів Геннадій Труханов.