Новини

Останні події

У Суворовському районі Одеси триває будівництво Центру адмінпослуг

На сьогодні Відділ державних адміністративних послуг у Суворовському районі розташовується в трьох кабінетах будівлі районної адміністрації по вул. Добровольського, 106. Тут надаються вісім послуг, зокрема послуги з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання, оформлення паспортів громадянам України та вклейки в них фото по досягненню віку.

Решту спектру адміністративних послуг одесити Суворовського району отримують у ЦНАП, який розташований у будівлі нової мерії по вул. Косовській.

Для підвищення якості обслуговування жителів району у 2017 році було розпочато реконструкцію будівлі Суворовської райадміністрації з прибудовою до неї скляного одноповерхового приміщення (площею понад 400 кв. м).

10 квітня 2020 року Одеський міський голова Геннадій Труханов провів робочу нараду в споруджуваному Центрі.

Наразі каркас нового Центру надання адмінпослуг повністю готовий, виконано його скління, тривають роботи з прокладання інженерних мереж та внутрішні оздоблювальні роботи.

Новий Центр буде працювати у форматі «прозорого офісу». Як зазначила директорка Департаменту надання адмінпослуг Одеської міської ради Євгенія Абрамова, у майбутньому Центрі надання адміністративних послуг планується надавати близько 20 видів послуг. Так, крім уже діючих, тут надаватимуть ще й послуги з оформлення біометричних паспортів, водійських прав та реєстрації автотранспортних засобів.

«Це один з найбільш густонаселених районів нашого міста - понад 300 тисяч одеситів. Сьогодні ми працюємо над тим, щоб збільшити кількість і якість адміністративних послуг для жителів селища Котовського», - зазначив Геннадій Труханов.

* * * * *
Під час карантину на прийом у Центр надання адміністративних послуг Одеської міської ради можна записатися не тільки зателефонувавши в call-центр, а й скориставшись електронною чергою на сайті Департаменту надання адмінпослуг Одеської міськради https://cnap.odessa.ua/.