Новини

Останні події

COVID-19: бізнес продовжує допомагати медичним закладам Одеси

5 травня 2020 року Одеська міська інфекційна лікарня отримала 50 тисяч медичних масок, 1100 захисних костюмів і 400 захисних окулярів.

Засоби індивідуального захисту передані опорному медзакладу Одеси компанією «Епіцентр».

Одеський міський голова Геннадій Труханов розповів київським гостям про діючі відділення лікарні, які приймають пацієнтів з коронавірусом, а також показав нові відділення, які вже в найближчому майбутньому будуть приймати маленьких пацієнтів з інфекційними захворюваннями.

В одному з них – напівбоксованому корпусі на 35 місць - будівельні роботи вже завершені, триває оснащення відділення і благоустрій території. Ще в одному корпусі - в активній фазі будівельні роботи.

«Мене вразило те, що я побачив у муніципальному закладі. Повірте, ми знаємо, чого варто побудувати таку лікарню. Важливий елемент, що в дитячому відділенні - яскраві тони. Як батько трьох дітей, точно знаю, що білі стіни в лікарнях самі по собі викликають у дітей страх. У цій лікарні все максимально продумано і для дітей, і для медиків. В її створення дійсно вкладено титанічну працю», - зазначив заступник гендиректора ТОВ «Епіцентр К» Дмитро Байдюк.