Новини

Останні події

Мер Одеси: В Одесі триває ремонт закладів освіти. Фото, відео

Сьогодні, 15 травня 2020 року, Одеський міський голова Геннадій Труханов провів виїзну робочу нараду з питання капітального ремонту закладів освіти та проінспектував нову багатофункціональну спортивну площадку на території ліцею Фонтанський (школа №106) у Дачному провулку.

«Карантин - це не канікули. У той час, коли школярі завершують навчальний рік дистанційно, ремонтні роботи в закладах освіти йдуть повним ходом», - зазначив Геннадій Труханов.

Також на сьогодні завершився капітальний ремонт загальноосвітньої школи №103 на Молдаванці.

Тривають роботи в Одеській спеціалізованій школі №75, розташованій на вул. Садовій, 4. Школа функціонує з 1929 року, у ній навчаються діти з особливими освітніми потребами.

Крім того, триває капремонт з упорядкуванням прилеглої території та облаштуванням сучасного спортивного майданчика Одеської загальноосвітньої школи № 122 на вул. Старопортофранківській, 45.

Нові багатофункціональні спортивні майданчики незабаром з'являться в школах №5 на вул. Балківській, №71 на вул. Паустовського і гімназії №7 на вул. Ростовській. Раніше в гімназії був утеплений фасад будівлі.  

«Ми поставили перед собою завдання, щоб усі муніципальні навчальні заклади, а їх близько 300, були оснащені сучасною системою протипожежної безпеки. Одеса - перше місто в Україні, яке підійшло до цього питання комплексно і принципово. Робота ведеться вже кілька років, і до початку наступного навчального року системи безпеки будуть встановлені в 90% шкіл, дитячих садків та позашкільних закладах. По інших - розробляються проєкти, всі роботи плануємо завершити до кінця цього року або на початку наступного», - підкреслив Геннадій Труханов.