Новини

Останні події

В Одесі відбулося позачергове засідання виконкому. Відео

На трьох пляжах Одеси демонтують тимчасові споруди.

Відповідне рішення прийнято 19 травня 2020 року напозачерговому засіданні виконавчого комітету Одеської міськради.

Департаментом комунальної власності проведено обстеження та технічну інвентаризацію міських пляжів. Під час цих заходів виявлено тимчасові споруди, встановлені без отримання згоди орендодавця і оформлення дозвільної документації.

Згідно з проєктом рішення, демонтажу підлягають:
1. Дві тимчасових споруди, розміщених на штучному пляжі між траверсами № 10-а та № 11 (у районі пляжу «Дельфін») - орендар ТОВ «Нью Едж Експо».

2. Тимчасова споруда, розміщена на штучному пляжі між траверсами № 6 і № 6-а в районі 10-ї станції Великого Фонтану (пляж «Чайка») - орендар ТОВ «Амбер Груп Україна».

3. Тимчасова споруда, розташована між траверсами № 11 та № 12 у районі 14-ї станції Великого Фонтану (пляж «Курортний») - орендар ДП «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма» Інтергал. Орендар повідомив, що не має відношення до зазначеного спорудження і підтримує його демонтаж.

«Це перше таке рішення. Ми будемо продовжувати цю роботу, мета якої - комфорт і доступність одеських пляжів. Комерційна діяльність жодним чином не повинна перешкоджати правам людей, які не можуть або не хочуть користуватися платними послугами на пляжі. Ми провели виїзну нараду і поставили низку завдань з підготовки одеських пляжів до курортного сезону. Закликаю всіх орендарів пляжів працювати разом у конструктивному ключі. Нам необхідно створити гідні умови для відпочинку одеситів і гостей нашого міста», - підсумував позачергове засідання виконкому Одеський міський голова Геннадій Труханов.

 

 

 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ 
 


 

В сети Интернет велась прямая трансляция.