Новини

Останні події

Китайські підприємці передали одеським лікарням 70 тисяч медичних масок. Фото

19 травня 2020 року в одеській мерії на вул. Косовській міський голова Геннадій Труханов зустрівся з представниками Одеської асоціації китайських бізнесменів. На зустрічі був присутній Генеральний консул Китайської Народної Республіки в Одесі пан Сун Ліцунь.

Пан Генеральний консул зазначив, що більшість китайських бізнесменів живуть в Одесі багато років і вважають це місто своєю другою Батьківщиною. Коли в Україні почалася епідемія коронавірусу, вони порахували своїм обов’язком приєднатися до загальної роботи з протидії поширенню COVID-19 в Одесі.

Асоціація китайських бізнесменів була створена в Одесі у 2016 році. Глава Асоціації пан Цюй Бо відзначив, що об'єднання зусиль дозволяє більш ефективно вирішувати різні питання. У ситуації, що зараз склалася, були оперативно зібрані кошти, і в умовах дефіциту в Україні засобів індивідуального захисту 70 тисяч медичних масок були замовлені в Китаї.

Через відсутність авіасполучення на доставку потрібно якийсь час. Передаючи маски департаменту охорони здоров'я Одеської міської ради, пан Цюй Бо побажав усім одеситам міцного здоров'я і щастя.

Своєю чергою Геннадій Труханов подякував пану Генеральному консулу і китайським бізнесменам за увагу до Одеси і тим, хто сьогодні знаходиться на передовій, підкресливши, що маски будуть розподілені в опорні міські лікарні.