Новини

Останні події

Одеський виконком ухвалив рішення. Перелік

28 травня 2020 року в Великій залі Одеської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету Одеської міськради.

Велася пряма трансляція засідання.

 В ході засідання розглянуто проекти рішень:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ
1. Про виконання бюджету міста Одеси за І квартал 2020 року.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

1. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Бугайчук Яни Василівни.

2. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Чугаєва Віктора Олексійовича.

ПИТАННЯ КИЇВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
1. Про переведення садового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Верхня, 17, у жилий будинок.

2. Про переведення дачного будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Гаршина, 9/31-А, у жилий будинок.

3. Про переведення садового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Корнія Чуковського, 30, у жилий будинок.

ПИТАННЯ МАЛИНОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1. Про надання Скибинській І.В. кімнати № 133 у гуртожитку, що розташований по вул. Маршала Малиновського, 65 у м. Одесі.

ПИТАННЯ ПРИМОРСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1. Про переведення дачного будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, тупик Леваневського, 2/15, у жилий будинок.

2. Про переведення дачного будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, Фонтанська дор., 69-Е, у жилий будинок.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження Положення про департамент комунальної власності Одеської міської ради у новій редакції».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ ІНЖЕНЕРНОГО ЗАХИСТУ ТЕРИТОРІЇ МІСТА ТА РОЗВИТКУ УЗБЕРЕЖЖЯ

1. Про призначення управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради замовником з розробки проєктної документації та виконання робіт з укріплення частини схилу території пляжу «Дельфін», між траверсами № 15 та № 15-16 першої черги протизсувних споруд, у м. Одесі.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження підсумкового звіту про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Одеси на 2019 рік, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 12 грудня 2018 року № 4002-VIІ».

2. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про схвалення Концепції створення та функціонування зони пріоритетного розвитку на полях фільтрації в місті Одесі».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ

1. Про внесення змін до Положення про встановлення, утримання та демонтаж меморіальних дошок у м. Одесі, затвердженого рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 13 грудня 2012 року № 497.

2. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча художня школа № 1 ім. К.К. Костанді м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

3. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча художня школа № 2 м. Одеси» та затвердження статуту закладу 
у новій редакції».

4. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча хореографічна школа м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

5. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча театральна школа м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

6. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа хорового мистецтва ім. С.К. Крижановського м. Одеси» 
та затвердження статуту закладу у новій редакції».

7. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 2 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

8. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 4 м. Одеси» та затвердження статуту закладу 
у новій редакції».

9. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 5 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

10. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 3 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

11. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча школа мистецтв № 6 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

12. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 2 ім. О.К. Глазунова м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

13. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 3 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

14. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 11 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

15. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 7 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

16. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 8 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

17. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 13 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

18. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 15 ім. Т.І. Боєвої м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

19. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 6 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

20. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 5 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

21. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 4 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

22. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про зміну найменування комунального позашкільного навчального закладу «Дитяча музична школа № 1 м. Одеси» та затвердження статуту закладу у новій редакції».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА НАУКИ

1. Про організацію роботи з обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів м. Одеси.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Про продовження строку проживання сім’ї гр. Боярінцевої Т.В. у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.

2. Про продовження строку проживання сім’ї гр. Попової Р.В. у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.

3. Про результати роботи житлово-комунального господарства міста в осінньо-зимовий період 2019-2020 років та затвердження заходів щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства міста до роботи 
в осінньо-зимовий період 2020-2021 років.

4. Про хід виконання у 2019 році Міської комплексної програми енергоефективності у м. Одесі на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 04 жовтня 2017 року № 2449-VІІ.

5. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми зі стимулювання створення та діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Одесі на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 30 січня 2019 року № 4208-VІI.

6. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми пожежної та техногенної безпеки м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 15 березня 2017 року № 1779-VII.

7. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми розвитку житлового господарства м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 26 липня 2017 року № 2267-VII.

8. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми заміни, модернізації та диспетчеризації ліфтів у м. Одесі на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 16 березня 2016 року 
№ 454-VІI.

9. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми розвитку та збереження зелених насаджень м. Одеси на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 08 лютого 2017 року № 1607-VII.

10. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми благоустрою м. Одеси на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 12 грудня 2018 року № 4004-VII.

11. Про хід виконання Міської цільової програми благоустрою околиць міста Одеса на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 27 квітня 2016 року № 603-VII.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОЛОГІЇ ТА РОЗВИТКУ РЕКРЕАЦІЙНИХ ЗОН

1. Про хід виконання у 2019 році Міської цільової програми охорони і поліпшення стану навколишнього природного середовища м. Одеси на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 08 лютого 2017 року № 1610-VІІ.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ

1. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

2. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

ПИТАННЯ Департаменту муніципальної безпеки

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 30 листопада 2017 року № 425 «Про затвердження дислокації місць розташування стаціонарних постів охорони комунальної установи «Муніципальна варта».

2.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 29 березня 2018 року № 127 «Про створення спільної комісії з питань облаштування об’єктів базування маломірних суден та інших плавзасобів на території міста Одеси».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА

1. Про призначення управління капітального будівництва Одеської міської ради замовником проєктування та будівництва інженерної інфраструктури, необхідної для функціонування зони пріоритетного розвитку на полях фільтрації в м. Одесі.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 04 грудня 2019 року № 426 «Про затвердження рішення міської комісії з формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні субвенції 
з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію».

2. Про затвердження рішення міської комісії з формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію.