Новини

Останні події

В Одесі затверджені перші Амбасадори міста

Сьогодні, 3 червня 2020 року, перші офіційні Амбасадори Одеси отримали відповідні документи, які дають їм повноваження представляти місто на міжнародній арені.

Першими Амбасадорами Одеси стали:
- радник Одеського міського голови з міжнародних питань Аттіліо Малліані, який став Амбасадором в Італійській Республіці, зокрема в місті-побратимі Генуї;
- керівник української асоціації «Марсель-Одеса» Наталія Мейєр-Добрянська, яка представляє Одесу у Франції.

Ці люди вже внесли величезний вклад у розвиток міжнародних зв'язків Одеси, а також посприяли налагодженню міжкультурної кооперації двох країн.

«Одесу знають і поважають у всьому світі. Але, кажучи діловою мовою, будь-який проєкт потребує проєкт-менеджера, який буде постійно ним займатися: презентувати, просувати і розвивати. Сьогодні ми вибрали перших Амбасадорів. У наших планах, щоб така людина з'явилася в кожному порідненому місті Одеси», - зазначив Геннадій Труханов.

Довідка

Амбасадор міста Одеси - це людина, яка сприяє розвитку інформаційного, економічного та культурного співробітництва, тим самим формуючи і підвищуючи імідж і престиж міста на міжнародній арені.

Амбасадорами можуть бути представники науки, політики, інформаційних технологій, культури, туризму, бізнес-сектору, а також громадські діячі.