Новини

Останні події

Мер Одеси провів нараду з питань ремонту гуртожитку Одесміськелектротрансу

19 червня 2020 року мер Одеси Геннадій Труханов проінспектував ремонтні роботи, що завершуються, у гуртожитку КП «Одесміськелектротранс» на вул. Ак. Корольова, 16/1 і провів робочу нараду з питання благоустрою прибудинкової території.

Будівля введена в експлуатацію в 1971 році і відтоді не ремонтувалася. За цей час її праве крило стало непридатним для проживання і було законсервовано.

Реновація будинку була розпочата у 2015 році. Найперше були відремонтовані приміщення загального користування в лівому крилі, де проживали співробітники підприємства. Сьогодні тривають роботи на верхніх поверхах правого крила гуртожитку, нижні поверхи вже заселені. Фасад будівлі повністю оновлено з урахуванням норм пожежної безпеки і паспорта енергоефективності, що дозволило вже цієї зими економити енергоресурси. Завершується виконання робіт із влаштування системи протипожежного захисту гуртожитку.

Крім того, на першому поверсі гуртожитку облаштований сучасний спортивний зал, де працівники підприємства можуть займатися безкоштовно.

«Одесміськелектротранс» уже п'ять років утримує лідерство серед аналогічних підприємств України. Звичайно, цьому багато в чому сприяє та робота, яку ми проводимо щодо оновлення електротранспорту. Але тролейбус і трамвай - це засіб пересування, а керує ними людина. Тому нам важливо створити умови, які дозволяють зберігати наявні і залучати нові висококваліфіковані кадри, зокрема й з інших міст України », - розповів Геннадій Труханов.

Під час наради було обговорення з мешканцями гуртожитку та сусіднього з ним житлового будинку питань благоустрою загальної дворової території. Тут планується облаштувати дитячий та спортивний майданчики, зони відпочинку та паркувальні місця.