Новини

Останні події

Ремонт узвозу Маринеска в Одесі вийшов на завершальний етап. Фото

23 червня 2020 року мер Одеси Геннадій Труханов проінспектував хід робіт з капітального ремонту узвозу Маринеска.

Ця вулиця, як і раніше відремонтована вул. Софіївська, є частиною маршруту трамвайного сполучення «Північ-Південь», який згодом, після завершення капремонту Новощіпного ряду, зв'яже два спальних райони міста.

На сьогодні повністю завершені всі роботи з перекладки інженерних і телекомунікаційних мереж з підключенням їх до споживачів, виконаний зливовідвід, практично завершено укладання трамвайного полотна із влаштуванням дренажної системи. Встановлено нові опори для контактної мережі та освітлення.

Також проводиться підготовка до укладання фінішного асфальтобетонного покриття. На 70% виконані роботи з мощення тротуарів з облаштуванням тактильної плитки на пішохідних переходах. Тривають роботи із встановлення огорож. Надалі планується проведення робіт з монтажу контактної мережі та організації дорожнього руху (знаки, дорожня розмітка).

«Софіївська і узвіз Маринеска отримали своє нове народження. А найголовніше, що будинки, розташовані на цих вулицях, отримали нові підводи комунікацій», - зазначив Геннадій Труханов.