Новини

Останні події

Одеський виконком не підтримав зняття обмеження на рух великовантажного транспорту вулицями міста

1 липня 2020 року на адресу Одеської міської ради надійшло звернення голови Одеської обласної державної адміністрації щодо зняття обмежень руху великовантажного автомобільного транспорту вулицями Чорноморського козацтва, Отамана Головатого, Церковної і Одарія. Рішення про обмеження руху вантажного транспорту, який прямує до Одеського морського торговельного порту, було прийнято виконавчим комітетом Одеської міської ради у 2016 році. 

Сьогодні, 3 липня 2020 року, на позачерговому засіданні члени виконавчого комітету Одеської міської ради розглянули звернення голови Одеської ОДА Максима Куцого.

Одноголосним рішенням звернення не підтримано.
Також свою негативну думку з цього приводу висловили і депутати Одеської міської ради.

«Робота муніципалітету, передусім, спрямована на захист інтересів одеситів, збереження і розвиток міської інфраструктури. Розбиті дороги, пробки, аварійні ситуації, колосальна шкода екології - це неповний список того, що одесити отримають в результаті зняття обмежень на проїзд великовантажного транспорту в межах міста. Ми - за розвиток бізнесу, але тільки не на шкоду місту і одеситам», - прокоментував рішення мер Одеси Геннадій Труханов.