Новини

Останні події

В Одесі готують до відкриття Центр адмінпослуг у Суворовському районі. Фото, відео

Сьогодні, 14 липня 2020 року, мер Одеси Геннадій Труханов провів нараду і проінспектував хід робіт з підготовки до відкриття в Суворовському районі Центру надання адміністративних послуг.

Як зазначив Одеський міський голова Геннадій Труханов, на сьогодні близько 500 жителів Суворовського району щодня змушені їздити в Центр надання адмінпослуг на вул. Косовській.

«Це досить далеко, незручно для одеситів, а також перевантажує громадський транспорт. Тому нами було прийнято рішення відкрити Центр адміністративних послуг Суворовського району», - підкреслив Геннадій Труханов.

Як зазначив міський голова, якщо в Київському і Малиновському районах приміщення типових будівель райадміністрацій дозволили досить швидко організувати роботу «прозорих офісів» Центрів адмінпослуг безпосередньо на перших поверхах, то до будівлі Суворовської райадміністрації на вул. Добровольського, 106 необхідно було прилаштувати скляне приміщення.

Наразі будівельні та оздоблювальні роботи завершені, триває робота з організації робочих місць та благоустрою території.

Директор департаменту надання адміністративних послуг Євгенія Абрамова розповіла, що нове приміщення розраховане на розміщення 39 співробітників. На першому етапі в новому центрі будуть працювати 18 співробітників і надаватися близько 20 послуг: усі послуги, пов'язані з реєстрацією та зняттям з реєстрації місця проживання, оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-карти і паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Крім того, у цьому представництві планується організувати надання послуг з отримання водійських прав і реєстрації автомобільного транспорту.

Відкриття Центру заплановано на початок вересня і дозволить приймати тут щодня близько 500 відвідувачів.