Новини

Останні події

В Одесі відбулося позачергове засідання виконкому. Фото. Відеокоментар

Сьогодні, 27 липня 2020 року, в одеській мерії відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Одеської міської ради.

В ході засідання прийнято наступні рішення:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

1. Про затвердження рішення міської комісії з формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, від 16 липня 2020 року № 9.

ПИТАННЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

1. Про затвердження рішення міської комісії з формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, від 21 липня 2020 року, протокол № 10.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

1. Про внесення до Центральної виборчої комісії подань щодо внесення змін до переліку звичайних та спеціальних виборчих дільниць, утворених на постійній основі на території м. Одеси