Новини

Останні події

Одеський виконком прийняв рішення. Відео, фото, перелік рішень

30 липня 2020 року у Великій залі Одеської міської ради відбулося засідання виконавчого комітету Одеської міськради.

Велася пряма трансляція засідання.

 

Під час засідання розглянуто та підтримано проєкти рішень:

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ДОКУМЕНТАЛЬНО-ОРГАНІЗАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

1. Про зняття з контролю рішень виконавчого комітету Одеської міської ради.

ПИТАННЯ АДМІНІСТРАТИВНО-ГОСПОДАРСЬКОГО ДЕПАРТАМЕНТУ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про надання згоди на списання з балансу виконавчого комітету Одеської міської ради основних засобів».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

1. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Попович Ірини Ігорівни.

2. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Самилічевої Лариси Василівни.

3. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення Терзі Михайла Вікторовича.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МУНІЦИПАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження підсумкового звіту про виконання Міської комплексної програми зміцнення законності, безпеки та порядку на території міста Одеси «Безпечне місто Одеса» на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 15 березня 2017 року № 1778-VII».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ АРХІТЕКТУРИ ТА МІСТОБУДУВАННЯ

1. Про хід виконання у 2019 році міської цільової Програми розвитку інформаційної системи містобудівного кадастру на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням Одеської міської ради від 08 лютого 2017 року № 1611-VII.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ ІНЖЕНЕРНОГО ЗАХИСТУ ТЕРИТОРІЇ МІСТА ТА РОЗВИТКУ УЗБЕРЕЖЖЯ

1. Про призначення управління інженерного захисту території міста та розвитку узбережжя Одеської міської ради замовником з розробки проєктної документації та виконання робіт з капітального ремонту підпірної стінки та облаштування місць для людей з інвалідністю на пляжі «Дельфін», між траверсами № 12 та № 13 першої черги протизсувних споруд, у м. Одесі.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА

1. Про втрату чинності рішення виконавчого комітету Одеської міської Ради депутатів трудящих від 03 липня 1975 року № 343 «О разрешении УКСу горисполкома проектирования котельной в жилрайоне 1-УШ Чубаевка».

2. Про передачу комунальному підприємству електричних мереж зовнішнього освітлення «Одесміськсвітло» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання РП «Світло-2»/ТП-84, РП «Паустовського», ТП-84, ТП-19а, ТП-81, ТП-39а, ТП-74а, ТП-79 та кабельних ліній електропостачання, які їх з’єднують.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ

1. Про порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 25 липня 2019 року № 267 «Про створення міської комісії з формування пропозицій стосовно потреби у спрямуванні субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ`Я

1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 28 травня 2015 року № 163 «Про закріплення за лікувально-профілактичними установами, засновником яких є Одеська міська рада, об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Одеси на праві оперативного управління».

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

1. Про внесення на розгляд Одеській міській раді проєкту рішення «Про затвердження Міської цільової програми надання безповоротної фінансової допомоги об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків м. Одеси – учасникам Програми підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «ЕНЕРГОДІМ», на 2021-2022 роки».

2. Про затвердження переліку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів, яким здійснюватиметься відшкодування частини кредитних коштів, що залучені ними на впровадження заходів з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків.

3. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в м. Одесі на одну особу за квітень-червень 2020 року.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ ТА НАУКИ

1. Про затвердження фінансового нормативу витрат на отримання послуг у закладах освіти, фізичної культури та спорту комунальної власності територіальної громади м. Одеси на 2020 рік.

2. Про присвоєння почесного звання «Кращий педагогічний працівник міста Одеси».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

1. Про передачу комунальному підприємству «Стадіон «Спартак» на баланс та закріплення за ним на праві господарського відання індивідуально визначеного майна у вигляді елементів благоустрою спортивної площинної споруди «Скейтпарк», що розташована за адресою: м. Одеса, просп. Небесної Сотні, 6.

ПИТАННЯ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ

1. Про зменшення кількості вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Щекотіхіних.

ПИТАННЯ ДЕПАРТАМЕНТУ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

1. Про продовження строку проживання сім’ї гр. Чабан І.Б. у житловому приміщенні із фонду житла для тимчасового проживання.

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 27 травня 2004 року № 316 «Про впорядкування розрахунків за спожиті послуги водокористування та відміну тимчасових експлуатаційних норм водоспоживання».

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РОЗВИТКУ СПОЖИВЧОГО РИНКУ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ

1. Про демонтаж тимчасових споруд.

ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ РЕКЛАМИ

1. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 26 березня 2020 року № 99 «Про підтримку суб’єктів господарювання у сфері розміщення зовнішньої реклами на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

2. Про анулювання дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

3. Про видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

ПИТАННЯ ПРИМОРСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1. Про створення комісії з обстеження стану житлового будинку, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Гоголя, 11.

ПИТАННЯ СУВОРОВСЬКОЇ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1. Про надання багатодітній сім’ї Кобелецької О.В. квартири № 269 у будинку № 24 по вул. Героїв оборони Одеси в м. Одесі.