Новини

Останні події

Одеську школу №12 очікують глобальні перетворення

12 серпня 2020 року мер Одеси Геннадій Труханов провів виїзну робочу нараду, поспілкувався з керівництвом і педагогами Одеської загальноосвітньої школи №12, розташованої по вул. Марсельській.

Проєктна потужність цього навчального закладу - 860 дітей, цього року в школі навчатимуться близько 950 дітей, а для першокласників свої двері відкриють 3 класи.

Щорічно в приміщеннях школи проводяться поточні ремонтні роботи, проте комплексного капітального ремонту не було з моменту відкриття. Цього року навчальному закладу виповнюється 50 років.

Під час наради були відзначені першочергові проблеми, серед яких необхідність заміни покрівлі, оновлення системи каналізації та утеплення фасаду будівлі. Найближчим часом планується приступити до розробки проєктно-кошторисної документації та проведення ремонту будівлі. Паралельно з цим буде розроблений проєкт благоустрою території навколо школи з облаштуванням огорожі і багатофункціонального спортивного майданчика.

«За п'ять років ми жодного дня не зупинялися і сьогодні продовжуємо приводити в належний вигляд наші заклади освіти. За п'ять років капітально відремонтовано 38 шкіл, у 56 з'явилися нові багатофункціональні спортивні майданчики, 74 нових харчоблоки. Практично кожного закладу освіти торкнулися перетворення. Поступово ми
відремонтуємо всі школи і дитячі садки міста»
, - зазначив Геннадій Труханов.