Новини

Останні події

Геннадій Труханов: В Одесі буде впорядковано парк «Ентузіастів». Відео

Сьогодні, 27 серпня 2020 року, на засіданні виконавчого комітету Одеської міської ради прийнято низку рішень, які дозволять розпочати комплексний благоустрій парку «Ентузіастів» у Суворовському районі.

Зелена зона, вільна від забудови (близько 4,5 га), знаходиться в межах житлових будинків на вул. Академіка Заболотного, 58, 60, вул. Академіка Сахарова, 28 і вул. Висоцького, 15, 23.
Раніше на цій території планувалося побудувати дитячий садок. Однак через численні звернення жителів мікрорайону на сесії міськради було ініційовано питання про облаштування тут парку.

У червні минулого року рішенням Одеської міської ради парк «Ентузіастів» увійшов до переліку парків Одеси.

Мер Одеси Геннадій Труханов підкреслив, що парк «Ентузіастів» внесений до переліку об'єктів, які обслуговуються комунальним підприємством «Міськзелентрест». Сьогодні це підприємство призначено замовником з розробки проєктно-кошторисної документації та виконання робіт з комплексного благоустрою парку «Ентузіастів».

Міський голова доручив керівництву департаменту міського господарства спільно з КП «Міськзелентрест» організувати зустріч з ініціативною групою мешканців мікрорайону та узгодити з нею проєкт благоустрою.